loading...
Начало | Анализи | Топ криминалисти направиха скандално разкритие за бруталното убийство край Негован

Топ криминалисти направиха скандално разкритие за бруталното убийство край Негован

Анализи 0 Прочетено: 26334 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Топ криминалисти направиха скандално разкритие за бруталното убийство край Негован

Криминалистите сочат, че убийствата от страст са най-жестоки

Топ криминалисти направиха скандално разкритие за извършителите на бруталното убийство край Негован – строителите Пламен Шляпашки и Георги Начев.

 

Припомняме, че двамата строители, са хората разстреляли треньора по борба Йордан Атанасов и втората му съпруга Мариана, след което са разфасовали труповете им и са ги натъпкали в бидони, които захвърлили във водоем край Негован.

 

Запознати разкриват, че Пламен Шляпашки и Георги Начев, са поддържали интимна връзка помежду си.

За странната мъжка дружба между убийците Шляпашки и Нанчев намекна още преди седмица началникът на "Криминална полиция" в СДВР комисар Ангел Бадънков, който е в основата на разплитането на бруталната двойка екзекуция на възрастните хора. 

 

След задържането на строителите комисар Бадънков коментира, че килърите Пламен и Георги, които имат семейства, са прекарвали по 18 часа в денонощието заедно. Ченгетата, които са ги следили и подслушвали телефоните им, останали озадачени от факта, че строителите често се усамотявали в едно от жилищата, които ползвали. 

 

"Забавляваха се помежду си, ядяха по 10 кебапчета на човек, смееха се. Даже в един момент си помислих, че има по-силна връзка от партньорството им да работят. Много са близки, денонощно са заедно. Не съм им бил в спалнята, но всеки може сам да си направи изводите", намекна за гей връзката, която са поддържали двамата арестувани убийци топкриминалистът Ангел Бадънков. 

 

Според версията на ченгетата именно покрай гей дружбата си двамата строителни работници решили да очистят възрастния треньор по борба Йордан Атанасов, който изпитвал симпатии към тях. 

 

Сред проверяваните версии е и тази, че 75-годишният специалист по борба класически стил обещал на двамата убийци да им прехвърли един от апартаментите, с които разполага. Когато не спазил обещанието си, треньора по борба бил ликвидиран, а с него и 70-годишната Мариана, която му е втора съпруга. 

 

Треньорът по борба бил по-близък с 39-годишния Георги Нанчев, с когото се познавал от 15 години. Георги очевидно е бил убеден от гей партньора си - 44-годишния Пламен, да ликвидират треньора по борба, за да се докопат до парите му от продажбата на апартамент в столичния квартал "Иван Вазов". 

 

В криминалистиката е известно отдавна, че убийствата от страст са най-жестоки, особено ако партньорите са от един пол. 

Източник: blitz.bg

убийци негован йордан атанасов Георги Нанчев Пламен Шляпашки
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0