loading...
Начало | Анализи | Мъжът на зверски убитата Виктория трепери от страх за дъщеря си

Мъжът на зверски убитата Виктория трепери от страх за дъщеря си

Анализи 0 Прочетено: 36540 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Мъжът на зверски убитата Виктория трепери от страх за дъщеря си

Максимов разкри дали прощава на Северин стореното зверство

Съпругът на зверски убитата журналистка Виктория Маринова – Свилен Максимов, коментира пред bTV присъдата на убиеца Северин Красимиров.

 

Припомняме, че Красимиров направи пълни самопризнания и наказанието му беше намалено.  По този повод съпругът на Виктория заяви: „Ако трябва да сме точни той ще излезе на затвора на 50 години – възраст, на която съвсем спокойно може да причини нещо такова на мен, на моята дъщеря, на някой друг обикновен човек. Така погледнато, присъдата определено не е справедлива“, заяви той. 

 

„Изглежда така, че престъпникът има повече права, отколкото пострадалите. Те определено трябва да имат повече права“, допълни Максимов. На въпроса дали той прощава на Северин, след като убиецът се обърна с молба към него и към близките на Виктория, той отговори: „И да и не. В Библията пише, че трябва да се прощава. Лично аз не мога. Да простя означава отчасти да го оправдая. Няма как да оправдая подобна постъпка“.

 

По думите му, дъщеричката му от Виктория, е добре, развива се, радва се на живота. Постоянно има някой с нея. Максимов беше категоричен, че 100% би застанал зад една инициатива с искане да не се намаляват присъдите за тежки престъпления след самопризнания на извършителите. „Направете така щото пострадалите да имат повече права, те да почувстват, че са някои, те да почувстват вашата закрила, а не че за пореден път някой решава нещата вместо тях“, призова Максимов.

Източник: blitz.bg

журналист Убийство Виктория Маринова Северин Красимиров
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0