Начало | Анализи | Брутално разкритие! Убийците от Негован имали интимна връзка? (Шокиращи подробности)

Брутално разкритие! Убийците от Негован имали интимна връзка? (Шокиращи подробности)

Убийците от Негован имали интимна връзка
Анализи 0 Прочетено: 42840 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Брутално разкритие! Убийците от Негован имали интимна връзка? (Шокиращи подробности)

Строителите Пламен Шляпашки и Георги Нанчев, които застреляха треньора по борба Йордан Атанасов и втората му съпруга Мариана, а след това разфасоваха труповете им и ги натъпкаха в бидони, които захвърлиха във водоем край Негован, са поддържали интимна връзка помежду си, разкриват запознати пред "Уикенд".  За странната мъжка дружба между убийсците Шляпащки и Нанчев намекна още преди седмица началникът на "Криминална полиция" в СДВР комисар Ангел Бандъков, който е в основата на разплитането на бруталната двойка екзекуция на възрастните хора. 

След задържането на строителите комисар Бандъков коментира, че килърите Пламен и Георги, които имат семейства, са прекарвали по 18 часа в денонощието заедно.  Ченгетата, които са ги следили и подслушвали телефоните им, останали озадачени от факта, че строителите често се усамотявали в едно от жилищата, които ползвали. 

"Забавляваха се помежду си, ядяха по 10 кебапчета на човек, смееха се. Даже в един момент си помислих, че има по-силна връзка от партньорството им да работят. Много са близки, денонощно са заедно. Не съм им бил в спалнята, но всеки може сам да си направи изводите", намекна за гей връзката, която са поддържали двамата арестувани убийци топкриминалистът Пламен Бандъков.  Според версията на ченгетата именно покрай гей дружбата си двамата строителни работници решили да очистят възрастния треньор по борба Йордан Атанасов, който изпитвал симпатии към тях. 

Сред проверяваните версии е и тази, че 75-годишният специалист по борба класически стил обещал на двамата убийци да им прехвърли един от апартаментите, с които разполага. Когато не спазил обещанието си, борцовият треньор бил ликвидиран, а с него и 70-годишната Мариана, която му е втора съпруга.  Треньорът по борба бил по-близък с 39-годишния Георги Нанчев, с когото се познавал от 15 години. Георги очевидно е бил убеден от гей партньора си - 44-годишния Пламен, да ликвидират треньора по борба, за да се докопат до парите му от продажбата на апартамент в столичния квартал "Иван Вазов". 

В криминалистиката е известно отдавна, че убийствата от страст са най-жестоки, особено ако партньорите са от един пол. 

Източник: Блиц

негован
общо: | показване:
Captcha


Оценка на новината

0