loading...
Начало | Анализи | Педофил отвлича малолетни момичета в София

Педофил отвлича малолетни момичета в София

Анализи 7 Прочетено: 85302 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Педофил отвлича малолетни момичета в София

Светлин Мицов е изключително опасен, причаква децата в райони на училища

Изключително опасен педофил броди на свобода и прихваща малолетни момичета на територията на София, сигнализират от полицията. Извратенякът се казва Светлин Мицов и може да бъде забелязан покрай училищни дворове в периферни столични квартали като Люлин, Младост и Сухата река, допълват органите на реда. 
Криминалният тип си е изработил перфектна схема за привличане на детското внимание, а още по-скандалното в ситуацията е, че действията му се прикриват от баща му, който помага на развратния си син. 
По-възрастният от двамата мъже е пенсионер и лесно будел съчувствие в момиченцата, представяйки се за грижовен дядо. Съчинявал си историята, че има внучки в чужбина и копнее за детска компания. След като малолетните девойки се връзвали на историята, в действието се включвал Светлин Мицов, който също ги заговарял и убеждавал да го придружат в дома му, където блудствал с тях.
Имало и случаи на още по-голяма бруталност от страна на извергите – Светлин се представял за родител пред училищната охрана и така успявал да проникне в учебните заведения с цел набелязване на потенциални жертви за сбъдване на педофилските си желания. Щом си харесал някое момиченце, го причаквал край училищния двор и с помощта на баща си, успявал да спечели доверието му. 
От МВР допълват, че срещу Светлин Мицов са заведени няколко досъдебни производства по сигнали на родители, чиито момичета са били отвлечени и станали жертва на педофила. Органите на реда призовават за засилен контрол над малолетните лица и особено повишено внимание при контакт с непознати мъже, навъртащи се в района на учебното заведение, където учи детето.

Източник: crimes.bg

Няма етикети за тази новина
avatar
Гошо 2019-10-16 21:51:44
Той е изпечен престъпник, преди беше измами за търговия по телефона с които завлече много хора, но сега, педофилия... На къде отива света.
avatar
Mihael 2019-10-16 21:20:21
Ужасен съм от прочетеното. Това е отвратително, не мога да повярвам, че не са взети мерки по този въпрос. Няма ли развитие по случая ?
avatar
Kiril 2019-10-16 21:12:10
Да, така е съгласен съм с вас. Недопустимо е такива хора да са свободни и да няма последици за тях.
avatar
I.Statev 2019-10-16 20:51:58
Не, не смятам че спекулират. Хубаво е да се оглеждате наистина за този човек и аз съм чел информация по случая. Понякога е полезно човек да чете новини, макар и то негативни.
avatar
Dani 2019-10-16 18:58:57
Не мислите ли, че може да е спекулация. Май доста хора не му желаят доброто.
avatar
Mila 2019-10-16 15:38:26
Чувал съм за тези. Поинтересувах се малко повече, защото имам малко дете и ето какво открих: https://mreja.bg/novini/pedofil-otvlicha-maloletni-momicheta-v-sofiia Явно не е просто слух.
avatar
Petar 2019-10-16 14:58:53
Тези двамата са виновни за отвличането на поне трима малолетни. Синът е педофил и влиза в учебни заведения представяйки се за родител, а баща му му помага за престъпленията, които извършва. Не го допускайте до учебни заведения и предупредете децата си да внимават! Бъдете нащрек.
общо: 7 | показване: 1 - 7
Captcha

Оценка на новината

0