Начало | Анализи | Педофил отвлича малолетни момичета в София

Педофил отвлича малолетни момичета в София

Анализи 0 Прочетено: 85 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Педофил отвлича малолетни момичета в София

Светлин Мицов е изключително опасен, причаква децата в райони на училища

Изключително опасен педофил броди на свобода и прихваща малолетни момичета на територията на София, сигнализират от полицията. Извратенякът се казва Светлин Мицов и може да бъде забелязан покрай училищни дворове в периферни столични квартали като Люлин, Младост и Сухата река, допълват органите на реда. 
Криминалният тип си е изработил перфектна схема за привличане на детското внимание, а още по-скандалното в ситуацията е, че действията му се прикриват от баща му, който помага на развратния си син. 
По-възрастният от двамата мъже е пенсионер и лесно будел съчувствие в момиченцата, представяйки се за грижовен дядо. Съчинявал си историята, че има внучки в чужбина и копнее за детска компания. След като малолетните девойки се връзвали на историята, в действието се включвал Светлин Мицов, който също ги заговарял и убеждавал да го придружат в дома му, където блудствал с тях.
Имало и случаи на още по-голяма бруталност от страна на извергите – Светлин се представял за родител пред училищната охрана и така успявал да проникне в учебните заведения с цел набелязване на потенциални жертви за сбъдване на педофилските си желания. Щом си харесал някое момиченце, го причаквал край училищния двор и с помощта на баща си, успявал да спечели доверието му. 
От МВР допълват, че срещу Светлин Мицов са заведени няколко досъдебни производства по сигнали на родители, чиито момичета са били отвлечени и станали жертва на педофила. Органите на реда призовават за засилен контрол над малолетните лица и особено повишено внимание при контакт с непознати мъже, навъртащи се в района на учебното заведение, където учи детето.

Източник: crimes.bg

Няма етикети за тази новина
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0