loading...
Начало | Анализи | Иван Гешев направи важно обещание

Иван Гешев направи важно обещание

Анализи 0 Прочетено: 30744 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Иван Гешев направи важно обещание

Иван Гешев направи важно обещание след спецакцията в Левски. Заместник-главният прокурор обеща, че епохата на телефонните измамници скоро ще приключи, както приключи и епохата на мафията. При акцията беше разбита бандата на един от най-мастите ветерани на ало мафията у нас Димитър Серафимов-Келеша.

 

В ареста се озова освен лидерът на групата и още седем негови съучастници. Сред тях е и мъж от София. За него се предполага, че е бил мулето на групата.

 

Гешев, че съвместно с премиера и главния прокурор, са обсъдени мерки на най-високо ниво, чрез които до края на годината или най-късно до следващото лято рязко ще ограничи този вид престъпна дейност. 

 

Зам.-главният прокурор описа профила на ало измамниците и заяви, че по принцип те са хора с нисък социален статут и образование. Но същевременно разполагат с впечатляващи с лукса си къщи и коли. 

 

"Не можем да позволим повече такива групи да тормозят възрастните хора в страната и да обират спестяванията и последните им пари. Държавата е в дълг на потърпевшите от телефонните измамници", допълни още Гешев и обеща прекъсване на порочната практика.

 

От казаното от него стана ясно, че при извършените арести и обиски е открито повече от килограм злато в дома на Келеша, който освен тартор на групата се оказа собственик и на луксозни лимузини, пише БЛИЦ, цитирайки казаното от Гешев в ефира на Канал3.

Гешев с тежки закани след спецакцията в Левски, разтурила ало мафията!  - 0

Източник: Блиц.бг

Няма етикети за тази новина
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0