loading...
Начало | Анализи | Съдбовен ден за извергите от трагедията в Негован

Съдбовен ден за извергите от трагедията в Негован

Анализи 0 Прочетено: 89 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font

Днешният ден ще бъде съдбовен за извергите, които извършиха зверството в Негован. Очаква се съдът да се произнесе с решение дали те ще останат зад решетките заради зверското престъпление, което потресе цяла България. 

 

Телата на двамата съпрузи бяха открити преди десетина дни, захвърлени в бидони в язовир край Негован. Арестуваните и главни заподозряни за зверството Пламен Шляпашки и Георги Нанков са направили пълни самопризнания. И двамата са криминални досиета и прояви.

 

Те са извършвали ремонт в дома на възрастното семейство. В продължение на цяла година планирали са убийството. Престъплението извършили в апартамента на жертвите. Възрастните хора живеели в центъра на София. След убийството телата им са изхвърлени в язовира край Негован. Мотивът за зверството е финансов. Извергите искали да откраднат парите, които възрастните хора получили от продажбата на свой имот. 

 

Повече от 10 дни продължи разследването, след като на 17.08 беше получен сигнал за наличието на части от труп. Криминалистите използваха пълния ресурс от методи за разследване, за да разплетат жестокото престъпление, което потресе страната. 

 

Извършителите са заловени чрез записи от видеокамери, на които се виждат лицата им. Зверството е извършено през деня. Възрастните хора имали домашен любимец. Но убийците го пощадили. Те оставили кучето край околовръстния път, пише БЛИЦ.

 

Няма етикети за тази новина
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0