loading...
Начало | Анализи | Потрес! Трамвай без ватман тръгва назад, случаен пътник го спира

Потрес! Трамвай без ватман тръгва назад, случаен пътник го спира

Анализи 0 Прочетено: 38304 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Потрес! Трамвай без ватман тръгва назад, случаен пътник го спира

20-годишен младеж спря трамвай в изключително опасна ситуация.

Мотрисата, движеща се по линия номер 12, тръгва на заден ход, след като остава без водач. На помощ се притичва Мануел Георгиев. За необичайния инцидент разказа чрез социалните мрежи майката на младежа. Докато чака на спирката на ул. „Патриарх Евтимий” своя трамвай в посока площад „Гарибалди”, Мануел вижда как трамваят дава на заден ход към стадион „Васил Левски”. Ватманът не е в кабината.

„Ударих един спринт и скочих. В кабинката не знаех какво точно се случва, дръпнах един-два педала, спрях го със спирачката и ватманката го чу и се показа с някаква храна някъде оттам. Тя тръгна да се оправдава, че е натиснала спирачката и продължи да се движи назад. Хората ме поздравиха, благодариха ми, бабите ми пращаха въздушни целувки”, разкри младежът.

Свидетел на смелата постъпка на Мануел става работещият наблизо Димо Георгиев. „Видях едно момче как гони трамвая. Не се движеше бързо, но на фона на тези килограми е опасно”, каза той пред камерата на БТВ.

 

От ватманката, оставила машината без надзор, ще бъдат поискани писмени обяснения, заявиха от „Столичен електротранспорт”. 

Източник: novini.bg

Трамвай трамвай без ватман
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0