loading...
Начало | Анализи | Треторазрядна манекенка стана бизнес дама

Треторазрядна манекенка стана бизнес дама

Анализи 0 Прочетено: 588 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Треторазрядна манекенка стана бизнес дама

 

Оправната Станимира Кишишева от Асеновград сложи екзотична фамилия и рязко забогатя

Класически наръчник за всяка дама, която мечтае да забогатее, надянвайки брачен хомот на заможен мъж, може да напише оправната нашенка Станимира Кишишева. Името й сигурно не ви говори нищо, но сънародничката ни, родом от Асеновград, тъне в охолство и може да притежава всичко, което поиска.
Летните  ваканции на госпожата не преминават на дестинации като Царево, Приморско или Рибарица, както тези на целокупния ни народ, а в най-скъпарските кътчета на планетата, сред които Малдивите, Доминикана и култовия курорт Канкун в Мексико.
Сладникавата история на героинята на Джулия Робъртс от филма „Хубава жена“ буквално бледнее пред цветистата биография на
Станимира от Асеновград. Само преди 10-15 години, скромното тогава момиченце копнее да носи короната на „Мис“ и да се къпе в славата на успешен топ модел.
За жалост обаче, Стани не е надарена с особени дадености от майката природа и цялата й „модна кариера“ се върти около треторязрядни конкурси за красота в провинциални градчета и фестове от типа Празник на кюстендилската череша и Събор на киселото мляко в Боженци.
Както в повечето подобни случаи, не след дълго момичето залита в кривия път и започва да излиза в компанията на различни мъже, на които продава евтино младата си свежа плът. И макар че няма кой знае какви физически дадености, госпожица Кишишева се оказва факир в креватните ласки.
Славата й бързо се разнася в редиците на мъжкото съсловие, а няколко години по-късно съдбата я среща с чешкия гражданин Даниел Буриан.
Въпросният господин също не е цвете за мирисане, тъй като вече е вписан в регистрите на криминалните служби у нас и в родната му Чехия като лице, което се занимава с измами чрез фирми – пирамиди от типа Бойлер Рум.
С безпогрешния си женски нюх Станимира Кишишева надушва, че Даниел Буриан има солидни финансови приходи в банковата си сметка и чрез комбинация от вербални убеждения и сръчни сексуални умения, оплита заможния чех в мрежата си.
Господинът хлътва до уши в оправната нашенка и решава да я направи своя законна съпруга. Сватбата е в пловдивското село Марково, а свидетели твърдят, че цялото тържество продължило цели три дни и наистина било като тези в приказките – гостите яли, пили и се веселили до насита.
С днешна дата, животът на Станимира Кишишева, по фамилия – Буриан, представлява сбъднатата мечта на всяка златотърсачка. Макар че няма висше образование, а според някои дори не е завършила гимназия, Станимира върти богат съпруг на малкия си пръст и разполага с всяка изкарана от него печалба.
Източници от обкръжението на семейството издават, че годпожа Буриан не страда от каквито и да е скрупули и си позволява да изневерява на Даниел не с кого да е, а с най-успешния мениджър в офиса му. И тъй като това не е тайна за колегите им, Стани обича да се шегува, че слага рога на мъжа си, защото много му отиват...
Добре запознати с житие – битието на мадамата споделят, че талантът да оплита богати мъже в мрежата си, тя е наследила от родната си майка. Именно маститата възрастна дама съветвала щерка си как да се държи със силния пол.
Въпреки че майката на Станимира живее в дълбоката провинция, тя провежда ежедневни разговори по скайп със скъпата си наследница и й дава строги инструкции, включително на микро ниво – дума по дума, как и какво да казва на мъжете и какви магически практики да им прилага в леглото.
Настоящата госпожа Буриан имала пълно доверие на майка си и била убедена, че именно чрез изпълняването на нейните съвети, е успяла да спечели за съпруг богатия чешки мошеник Даниел.

 

Източник: crimes.bg

Няма етикети за тази новина
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0