loading...
Начало | Анализи | Това е инвалидът Васил, клал жена си в Петрич

Това е инвалидът Васил, клал жена си в Петрич

Анализи 0 Прочетено: 41328 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Това е инвалидът Васил, клал жена си в Петрич

Съдът уважи искането и назначи експертиза

Днес бе гледана мярката за неотклонение на 54-годишния петричанин Васил Василев, който рани с нож жената, с която живее на семейни начала.

 

Василев е трудноподвижен и едва бе качен в залата, където заседава съдебния състав. Той е с инсулт и парализирана лява страна, много увреден, но това не попречи на прокуратурата да го задържи и внесе искане в съда, пише struma.com.

 

Василев е лежал 12 години в затвора за същото престъпление. Припомняме, че Васил Василев наръга жена си Невена Тегова на няколко места, след семеен скандал за апартамент, който Невена настоявала той да й прехвърли.

 

В събота отново се скарали и се разигра кървавата семейна драма. За щастие, лекарите в Сандански спасиха живота на Невена и днес тя е добре. Опасността за живота и е преминала, възстановява се в болница. Васил е с повдигнато обвинение за опит за убийство. В съдебна зала защитата му поиска назначаване на медицинска експертиза, която да отговори на въпросите дали престоят в ареста няма да влоши допълнително и без това лошото му здравословно състояние.

 

Мъжът е претърпял инсулт и инфаркт през 2018 година, има частична пареза на лявата половината тялото. Освен това е с 3 байпаса и сменена клапа на сърцето. С тези мотиви защитата му настоя за експертно становище дали Васил може да пребивава в ареста.

 

Думата бе дадена и на обвиненият в опит за убийство Василев, а той вместо съжаление за постъпката си, се оплака от задух и болки в гърдите: "В момента не мога да дишам, ребрата ме болят. Падна ми кръвното..." заяви той пред съдия Т. Андонова. Съдът уважи искането и назначи експертиза, до изготвянето на която 54-годишният Васил остава в следствения арест. 

 

 

Източник: blitz.bg

инвалид клане Петрич апартамент
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0