loading...
Начало | Анализи | Скандални разкрития за бардака в Слънчев бряг

Скандални разкрития за бардака в Слънчев бряг

Анализи 0 Прочетено: 41706 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Скандални разкрития за бардака в Слънчев бряг

Повдигнати са обвинения на 50-годишен пловдивчанин


От МВР направиха скандални разкрития за разбития бардак за проститутки в Слънчев бряг.

 

На 26 август 2019 г. около 23.15 часа служители от отдел „Криминална полиция” при ОДМВР – Бургас и Специализираните полицейски сили провели полицейска операция, при която неутрализирали осъществяването на вътрешен трафик, уточниха от пресцентъра на ОДМВР – Бургас.

 

Проверен е еротик-бар, разположен в централната част на Слънчев бряг, в който са установени десет момичета на възраст над 18 години от цяла България. Някои от тях работели на трудов договор, като танцьорки, но при проведените процесуално-следствени действия е констатирано, че основната цел на момичетата и заведението е предоставяне на сексуални услуги срещу заплащане.

 

Намерени са помещения, специално оборудвани за целта, разположени в заведението, в които по време на специализираната полицейска акция са установени и клиенти, ползващи сексуални услуги от момичета. Установено е, че минималната сума за сексуална услуга е 100 лева, но същата е могла да се промени по преценка на момичето в по-голям размер.

 

За срок от 24 часа са задържани: 50 годишен пловдивчанин, визиран според обясненията на потърпевшите от трафика, като съдържател на заведението и лице, което набира и приема момичета, предоставящи сексуални услуги срещу обещания и даване на парични облаги.

 

Освен това в затвора е и 33 годишна поморийка, работеща официално, като барман в заведението, но управляваща дейността и занимаваща се също с набиране и приемане на момичета за сексуални услуги. Тя отчитала паричните суми, заработени от момичетата на 50-годишния пловдивчанин.

 

Част от работещите в еротик-бара момичета са разпитани в качеството на пострадали от трафик пред съдия от Несебърския районен съд, уточниха още от ОДМВР – Бургас. На 50-годишния пловдивчанин е повдигнато обвинение по чл. 159 А ал. 2 т. 6 от НК /трафик на хора/, по който е предвидено от 3 до 10 години лишаване от свобода и глоба в размер от 10 000 до 20 000 лв., като срока на задържането му е удължен на 72 часа. 

Източник: blitz.bg

бардак Слънчев Бряг повдигнати обвинения
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0