loading...
Начало | Анализи | Ричард Величков си създаде сериозни проблеми със закона

Ричард Величков си създаде сериозни проблеми със закона

Анализи 0 Прочетено: 52542 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Ричард Величков си създаде сериозни проблеми със закона

Скандалът тепърва набира скорост


Фитнес инструкторът Ричард Величков, който придоби известност след участието му в последния сезон на ВИП Брадър, си създаде сериозни проблеми със закона.

                                             

Като начало Ричард Величков е бил отстранен от работа, съобщава Би Ти Ви.

Според Frognews пък участникът в Биг Брадър е  получил категорична забрана да влиза или да се доближава до обектите от уелнес веригата, в която се трудеше.

 

Останалите служители дори са били предупредени, че ако случайно го пуснат в някои от залите и СПА центровете, ще бъдат незабавно уволнени.

От фитнесите уточниха още, че по никакъв начин не са участвали с продажбата на хапчетата за намаляване на теглото, с които Ричи върти търговия.

 

Те станаха причина за голям скандал. Любомир Жечев, по-известен с участието си в "Къртицата", публикува поредица от видеа, в които разказва за Ричард Величков и продукта му за отслабване, популярен с името "Липовон".

 

Във въпросните клипове Любомир Жечев по-подробно разказа с факти и доказателства, че всъщност "Липовон" не е от Мексико и освен всичко друго той е опасен за здравето.

Скандалът тепърва ще набира популярност и в момента Агенцията по безопасност на храните е издала заповед за изземването и унищожаването на "Липовон".

 

Източник: blitz.bg

Ричард Величков Липовон Любомир Жечев Агенция по безопасност на храните
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0