loading...
Начало | Анализи | Извадиха полужив футболист от Дунав! (Ревнивец го потрошил от бой? - Подробности)

Извадиха полужив футболист от Дунав! (Ревнивец го потрошил от бой? - Подробности)

Любовен триъгълник в основата на скандала
Анализи 0 Прочетено: 41328 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Извадиха полужив футболист от Дунав! (Ревнивец го потрошил от бой? - Подробности)

Млад мъж е изваден в много тежко състояние от Дунав край Козлодуй, съобщава "BulNews". В събота разхождащи се край реката чули викове за помощ и веднага подали сигнал на телефон 112.

На място пристигнали спешни медици и полицаи, които с общи усилия извадили от водата мъж, който бил полужив. Оказало се, че това е 30-годишният Иван Иванов, популярен като Паричката. Мъжът е от Русе, но работи в АЕЦ и е част от футболния отбор Огоста от близкото село Хайредин.

Лекарите установили, че здравословното му състояние е тежко и затова веднага го транспортирали в „Пирогов“. Иванов е с множество счупвания, които нямат нищо общо с падане в река. Пред разследващите пострадалият изненадващо обяснил, че е пострадал, докато се разхождал и така получил травмите в прешлените си.

В Козлодуй обаче се коментира, че Паричката е бил хванат на калъп с гаджето на местна мутра, който го пребил и хвърлил в Дунав. Младежът не е конфликтен, но всички знаят за неговото влечение към нежния пол и затова не са изненадани, че е заловен в крачка.

Източник: Блиц

Дунав футболист
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0