loading...
Начало | Анализи | Роднина затрил жертвите от Негован? (Нови разкрития за ужаса)

Роднина затрил жертвите от Негован? (Нови разкрития за ужаса)

Зловещи разкрития за разчленените трупове край Негован
Анализи 0 Прочетено: 67032 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Роднина затрил жертвите от Негован? (Нови разкрития за ужаса)

Два разчленени трупа бяха открити край софийското село Негован. На местопрестъплението е намерено и дамско бельо, пише "Монитор".

 

Двата трупа били разчленени, след което прибрани в найлонови пликчета и изхвърлени във варели. Предполага се, че телата са били там отдавна, тъй като са разложени. Досега не е известно кои са жертвите, тъй като профилите им не съвпадат с пуснати за издирване.

 

"Напълно възможно е убийството да е извършено от родственик и лицата да не са обявени за издирване", допускат разследващите.

 

Разчлененото в торби и бидони тяло, открито край Негован, е на млада жена. Преди да бъда разчленена, жертвата е била застреляна.

 

Цял ден в неделя полицията бе на място и извършва оглед. В събота към 18.00 часа местен жител е подал сигнал за открит череп в близост до водоема на селото, съобщиха по-рано от пресцентъра на МВР. Веднага са организирани и към мястото са изпратени екипи от криминалисти и експерти на СДВР.

 

Според патоантоми, престъплението  е извършено преди поне 10 дни, а останките били разпръснати от бездомни кучета.  Не изключиха възможността да бъдат отрити останки и на други жертви.  Огледът на криминалистите продължи целия ден. Никой не беше допуснат близо до мястото на престъплението. Разследващите ограничиха достъпа заради търсенето на улики. 

 

Експерти коментираха, че разфасоването може да е направено с цел прикриване на престъплението, но и да показва силна емоционална връзка между убиеца и жертвите. 

 

Няма яснота и дали убийството е извършено край езерото или труповете са пренесени по-късно, като по-вероятна е вторатa версия. 

 

Подобна жестокост напомня на случая, при който през 2004 г. в Перник Кристиян Петров разфасова и прибра във фризера тялото на съученика си. 

 

Възможно е обаче и да не става въпрос за действия на психопат, а на организирана престъпна група.  Заради изстрелите преди разфасоването е възможно извършителят да е целял да прикрие следите си, каквато е била практиката на престъпните банди през последните 15 години. Част от "Килърите" са в затвора за тези престъпления. Някои от жертвите им бяха открити години след заравянето им, а други все още се водят безследно изчезнали, предават от Блиц. 

Източник: Блиц

Убийство негован
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0