loading...
Начало | Анализи | Извергът Мартин с пълни самопризнания за убийството на Кристин, бил пиян

Извергът Мартин с пълни самопризнания за убийството на Кристин, бил пиян

Извергът, изнасилил и убил 7-годишната Кристин, е направил пълни самопризнания
Анализи 0 Прочетено: 193 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Извергът Мартин с пълни самопризнания за убийството на Кристин, бил пиян

Заподозреният за убийството на 7-годишно дете в сливенското село Сотиря Мартин Трифонов е признал вината си пред служебния си защитник. Това се е случило в болницата в Сливен, твърди bTV, като се позовава на адвоката, който държавата е осигурила на 21-годишния мъж. Трифонов беше настанен в лечебното заведение в петък, след като беше прострелян в краката при залавянето му.

 

Прокуратурата вчера повдигна три обвинения на 21-годишния мъж – за убийство по особено жесток начин на непълнолетно лице, за изнасилване и за блудство.

 

Мартин Трифонов е разказал с подробности извършеното от него и какво точно се е случило. Адвокатът призна, че става въпрос за смразяващи детайли за престъплението и отказа да ги коментира. Мартин казал, че осъзнава какво е направил, че съжалява. Той изтъкнал, че по време на престъплението бил пиян – първо пил ракия, после бира.

 

Всичко, което заподозреният е разказал, тепърва ще бъде проверено. За целта ще бъде проведен следствен експеримент на мястото на престъплението.

 

Според неговия служебния защитник в подобни случаи едва 70% от думите на задържаните за тежки престъпления могат да бъдат приети като истина и се потвърждават в хода на следствието.

Източник: Блиц

мартин трифонов сотиря кристин
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0