loading...
Начало | Анализи | Майката на изверга Мартин не вярва във вината му

Майката на изверга Мартин не вярва във вината му

Майката на изверга, убил 7-годишната Кристин, не вярва, че той е виновен
Анализи 0 Прочетено: 133 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Майката на изверга Мартин не вярва във вината му

Майката на заподозрения за убийство на 7-годишното момиче Мартин Трифонов не вярва, че синът й е убиец. Тя призна, че е помагала на сина си, докато се е укривал от полицията.

 

Той беше задържан 24 часа след престъплението и остава в сливенската болница, след като  беше ранен при преследване с полицията.

 

Заподозреният ще остане в областната болница в Сливен поне пет дни, защото е със счупена кост и тежко артериално кървене, което е наложило спешна оперативна интервенция.

 

Там 21-годишният мъж е под засилена полицейска охрана. Според полицията майка му е знаела какво е извършил, но го е укривала.

 

Пред bTV Стоянка Стоянова разказа, че във фаталния ден Мартин отишъл до магазина рано сутринта и се върнал чак следобед. От полицаите разбрала какво е направил синът й. Признава, че докато се укривал в гората, идвал вкъщи за храна.

 

"Каза ми приготвяй ми багажа и ми остави ядене - нямаше време въобще да ми обясни какво се е случило. След това хукна. Идваше от гората да му давам ядене. Каза ми, че няма да се предаде, понеже искали да го вкарат в затвора", каза тя.

 

Днес изтича 24-часовата полицейска мярка на Трифонов и той ще бъде задържан за 72 часа. Окръжният прокурор на Сливен каза, че ще му бъдат повдигнати три обвинения - за убийство по особено жесток начин, за изнасилване и блудство. Наказанията са съответно 30 години затвор, доживотен и доживотен без право на замяна.

Източник: Блиц

Убийство мартин трифонов сотиря кристин
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0