loading...
Начало | Анализи | Роднините на убитата Кристин съдят лекарите, не оказали помощ на момиченцето

Роднините на убитата Кристин съдят лекарите, не оказали помощ на момиченцето

Роднините на зверски убитата Кристин са категорични, че лекарите не са й оказали адекватна първа помощ
Анализи 0 Прочетено: 147 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Роднините на убитата Кристин съдят лекарите, не оказали помощ на момиченцето

Майката и бабата на убитото 7-годишно момиченце в сливенското село Сотиря ще съдят лекарите, защото не оказали помощ на детето им минути след трагедията.

 

Часове след като беше заловен предполагаемият убиец Мартин Трифонов те бяха в шок.  

 

Семейството призовава за справедливост. Искат да съдят болницата, тъй като след като детето било качено в линейката, не му е била оказана никаква помощ. Те разказаха, че лекарят се е качил на предната седалка до шофьора и е оставил бабата при безпомощното дете. 

 

Момиченцето дори не е било почистено от секретите, които са се образували вследствие на уплаха му. До последно то казвало "Бабо, бабо". Издъхнало в болницата.  

 

„Искам на цяла България да кажа, че моето дете го убиха по жесток начин. Съберете се, българи, искам този да получи справедливост. Кой ще върне мъката ми?“, изригна пред камерата бабата на Криси.  

 

„Само него лекуват в болницата, какви са тия доктори? В линейката не се качи лекар при детето ми да даде първа помощ. То дишаше, то говореше. Лекарят се качи при шофьора, мен ме остави като парцал“, разказа тя през сълзи.   „Никой няма да ми я върне. Вижте този изверг какво направи. Българи, моля, ви, искам справедливост“, не спираше да нарежда бабата на детето.

Източник: Блиц

Убийство мартин трифонов сотиря кристин
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0