loading...
Начало | Анализи | Мултимилионерът Джефри Епстейн се самоуби

Мултимилионерът Джефри Епстейн се самоуби

Анализи 0 Прочетено: 46620 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Мултимилионерът Джефри Епстейн се самоуби

 

Той е имал фиксидея да забремени хиляди жени, за да подобри човешката раса

Мултимилионерът Джефри Епстейн, който бе обвинен в трафик и сексуална експлоатация на непълнолетни, се самоуби. Новината бе съобщена от „Ню Йорк Таймс”.

 

Служители на затвора в Ню Йорк са изнесли рано сутринта тялото му. Там 66-годишният Епстейн чакаше процеса по обвинението. Все още не са ясни обстоятелствата около самоубийството.

 

Мултимилионерът беше под непрекъснато наблюдение, след предишен опит да посегне на живота си. Процесът срещу инвестиционния банкер трябваше да започне през 2020 г. Безжизненото му тяло е открито в 07.30 часа местно време.

 

Според прокурорите от 2002 до 2005 г. Джефри Епстейн е имал сексуални отношения с десетки непълнолетни момичета, които е водел в резиденциите си в Ню Йорк и Флорида.

 

Той им плащал стотици долари в брой, след което инструктирал някои от жертвите да му водят нови момичета. Много от момичетата са били на 14 години и по-малки.

 

В началото на юли съдът реши да остави Джефри Епстейн в ареста, след като го изслуша, считайки, че може да се укрие. По-късно обвиняемият беше открит в затворническата си килия в безсъзнание и с наранявания по шията. Той категорично отричаше да е виновен.

 

 

По време на разследването станаха известни и редица любопитни факти около мултимилионерът. Той е имал фиксидея да забремени хиляди жени и да подобри човешката раса. Интересът си към трансхуманизма Епстейн е споделял с редица водещи учени от цял свят.

 

Източник: vesti.bg

Самоубийство Джефри Епстейн мултимилионер
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0