loading...
Начало | Анализи | Извънредно! Откриха петролен бос застрелян насред София (Всичко за ужаса)

Извънредно! Откриха петролен бос застрелян насред София (Всичко за ужаса)

Откриха мъртъв петролен бос до бензиностанция в София
Анализи 0 Прочетено: 52290 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Извънредно! Откриха петролен бос застрелян насред София (Всичко за ужаса)

Зетят на един от най-популярните врачански бизнесмени Георги Георгиев, популярен в града като Гошко Златарчето, е открит мъртъв, съобщава BulNews.bg.

 

48-годишният Илиян Александров е намерен застрелян в главата до бензиностанция в София. До трупа е открит пистолетът, с който бил произведен фаталният изстрел.  Столичната полиция вече е започнала работа по случая. 

 

Източници разкриват, че Илиян Василев се е застрелял сам със законния си пистолет.  Петролният бос се е самоубил с един изстрел в слепоочието, това научи БЛИЦ от два независими източника в полицията. Стана ясно, че бизнесменът е изпитвал финансови затруднения, което вероятно го е накарало да отнеме сам живота си.  Близо до безжизненото му тяло е било открито и оръжието му.  Проверката на органите на реда е показало, че то е било регистрирано по надлежния ред и се е водело на негово име. По случая е назначена аутопсия. 

 

Илиян дълги години бил в бизнеса с петрол и имал няколко бензиностанции. С жена си Първолета имат около 10-годишна дъщеричка.  Близките на мъжа вече са уведомени за трагедията. Днес около обяд черната вест за смъртта дошла в родния му врачански квартал "Бистрец". След като съобщили на майка му за трагедията, се наложило лекари с линейка да окажат първа помощ на почернената жена. 


Източник: Блиц

петрол Самоубийство
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0