loading...
Начало | Анализи | Арестуваха сина на кмета на Панагюрище

Арестуваха сина на кмета на Панагюрище

Анализи 0 Прочетено: 59346 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Арестуваха сина на кмета на Панагюрище

 

Градоначалникът отказва коментар по случая

Полицейските власти арестуваха наследника на градоначалника на Панагюрище Никола Белишки – Иван Белишки.

 

Вчера са били извършени обиски и претърсвания на три адреса по едно и също време във връзка със задържането на кметския син, съобщава Trafficnews. 

 

Иван Белишки е разследван за незаконна търговия с културни ценности. 20-годишният кметски син е бил задържан в дома му в София, заедно с приятелката му Габриела Божидарова. В жилището, което обитават на улица "Нишава", са били открити артефакти и револвер.

 

Междувременно е претърсен и апартамент на Габриела в Перник, както и семейната къща на Белишки в Панагюрище. На този етап не се съобщава какво точно са открили криминалистите при претърсването.

 

Предварителната информация сочи, че Иван Белишки не е бил изненадан от обиска. Предполага се, че най-вероятно той е успял да укрие по-голямата част от антиките, които предлага за продажба.

 

Кметът на Панагюрище – Никола Белишки отказва да коментира случилото се. Запознати припомнят, че през миналия месец Иван Белишки е бил заснет със скрита камера в момент на продажба на античен пръстен и как предлага още много артефакти.

Той дори се хвали, че се занимава с незаконната търговия вече четири години и не е имал никакви проблеми.

 

Източник: blitz.bg

Арест Панагюрище незаконна продажба артефакти Никола Белишки Иван Белишки
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0