Начало | Анализи | Съдът остави в ареста изверга Дилян, който хвърли сина си от мост в Габрово

Съдът остави в ареста изверга Дилян, който хвърли сина си от мост в Габрово

31-годишният Дилян от Габрово остава в ареста за убийството на 4-годишния си син
Анализи 0 Прочетено: 134 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Съдът остави в ареста изверга Дилян, който хвърли сина си от мост в Габрово

На 4 юли Окръжен съд Габрово взе най-тежката мярка за неотклонение “задържане под стража” за Дилян Бетев от Габрово, обвинен в умишленото убийство на собствения си син. Припомняме, че на 3 юли рано сутринта мъжът хвърли 4-годишното момченце от виадукт на околовръстния път на Габрово, а след това заплаши да се самоубие.

 

Съдебният състав е счел, че с оглед събраните до момента доказателства може да се направи обосновано предположение, че 31-годишният мъж е извършил престъплението, за което е привлечен в качеството на обвиняем. Престъплението се наказва от закона с лишаване от свобода от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна.

 

Съдът е съобразил решението си и с данните за предходните осъждания на изверга, който е лице с висока степен на обществена опасност. По време на съдебното заседание обвиняемият и неговият защитник не са оспорили искането на Окръжна прокуратура – Габрово за вземане на най-тежката мярка за неотклонение.

 

Определението на Окръжен съд – Габрово подлежи на обжалване пред Апелативен съд – Велико Търново в 3-дневен срок. В случай на обжалване делото се насрочва за разглеждане пред Апелативния съд за 10 юли 2019 г.

Източник: Габрово Daily

Габрово Убийство дилян бетев
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0