Начало | Анализи | Златко Баретата на спешно лечение в Мюнхен

Златко Баретата на спешно лечение в Мюнхен

Молбата на мафиота за лечение в чужбина най-накрая получи удовлетворение от съдебните власти. Златко Баретата е заминал за
Анализи 0 Прочетено: 99 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font

Мафиотът се сринал напълно след кончината на първородния му син

Златомир Иванов, по-известен като Златко Баретата, е отлетял по спешност за Мюнхен, Германия, където да му бъде проведено спешно лечение.

 

В обедните часове бившият командос е бил засечен на столичното летище. Той е бил съпровождан от няколко въоръжени охранители, но те не заминали с него. Златко Баретата се качил на полет за Мюнхен, отбелязва седмичник.

 

 

Специализираният съд му е разрешил да напусне пределите на страната за срок от един месец, за да се подложи на поредната хирургическа интервенция. Златко Баретата трябва да се върне отново в България в края на юли.

 

От близкото му обкръжение посочват, че смъртта на първородния му син Алекс, се е отразила пагубно на Златко Баретата. След трагедията, която сполетя семейството му през миналата есен, организмът на бившия командос не успява да се пребори с инфекциите.

 

Запознати твърдят, че броени дни след смъртта на Алекс, Златко Баретата е получил възпаление на нерва на лявата подбедрица. Медиците били категорични, че това се дължи на продължителното отлагане на нужната операция, както и на преживения силен стрес.

 

Припомняме, че през последните няколко години Баретата многократно искаше разрешение от съдебните власти да бъде пуснат на лечение в чужбина, но получаваше категоричен отказ.

Гангстерът закъса сериозно със здравето си след като стреляха по него през февруари 2013 година. Тогава той бе издебнат от наемен убиец пред входа на Съдебната палата и бе засипан от дъжд от куршуми.

 

Баретата оцеля благодарение на това, че е бил с бронежилетка.

Източник: pik.bg

Златко Баретата Златомир Иванов лечение здраве
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0