Начало | Анализи | Сръбско-руски престъпни групи имат наемни убийци в България

Сръбско-руски престъпни групи имат наемни убийци в България

Анализи 1 Прочетено: 4663 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Сръбско-руски престъпни групи имат наемни убийци в България
След оповестяването на информацията за Красимир Станчев - Легионера, който според специалисти по убийствата е професионален наемен убиец с изключително прецизни действия при извършването на задача и е отговорен за няколко убийства в България, бившият шеф на антимафиотите в Благоевград - Мирослав Писов реши да даде повече информация за участието на Красимир Станчев и неговите шефове в поръчковите убийства.

Според Писов, Красимир Станчев - Легионера е "служител" на сръбско-руски престъпни групи, които контролират потока на наркотични вещества и оръжия през България. Двете чуждестранни групи са наемали Легионера за различни убийства, като взаимно са си съдействали при огранизацията.

Лидер на сръбската страна е Сретен Йосич, а на руската Виктор Бут. Бут е известен като "търговецът на смърт" и като един от най-големите контрабандисти на оръжие в света.

Двете групи имат няколко доверени лица в България, един от които бе изчезналия преди 9 години наемен убиец Красимир Станчев. Във фирмените регистри Станчев фигурира в няколко фирми със съдружници френски, руски и сръбски граждани.

Най-интересната от тях е "Еър Зори". В нея Красимир Станчев е съдружник с брата на Виктор Бут - Сергей. Фирмата се занимава с въздушни полети без разписание, но неофициално тя е използвана за трафик на наркотици и оръжие.

Според Мирослав Писов, фирмата вече не извършва дейност.

Друг приближен на групата на Сретен Йосич е Даниел Димитров-Релето. Релето е арестуван и в момента излежава присъда, като част от групата за отвличания "Наглите".

Мирослав Писов си спомня, че Релето е разследван за автокражби в група, свързана отново със Сретен Йосич. Според Писов в последствие Даниел Димитров-Релето е издигнат на по-високо ниво в йерархията и започва да се занимава с отвличания. Той според службите е връзката между Сретен Йосич и Васил Арарски - Райко Кръвта, който е наеман за съдействие при убийства.

Според антимафиотите, точно Йосич е поръчител на убийството на Георги Илиев, като Красимир Станчев е физическия убиец, а Райко Кръвта е нает отделно за да спомага действията на Станчев.

Главната версия за убийството на Илиев е заловените 819 кг. кокаин на яхтата "Есприта". След този случай Йосич решава да сложи ръка върху бизнеса на Георги Илиев с наркотици като го премахне. По неофициална информация, приживе Георги Илиев има 400 малки групи в цяла България, през които контролира трафика на наркотици.

Мирослав Писов припомня, че Сретен Йосич живее в къщата на бившия сръбски президент Слободан Милошевич. Синът на Милошевич - Марко е съдружник в бизнеса си с Иван Тодоров - Доктора, който е съдружник с Евелин Банев - Брендо.

Логично според Мирослав Писов след убийството на Георги Илиев ръка върху кокаина е сложил Евелин Банев, който в момента е съден в Италия за международен трафик на наркотици.

Кой е Красимир Станчев - Легионера може да видите тук.
Виктор Бут Георги Илиев Доктора Красимир Станчев-Легионера Райко Кръвта Сретен Йосич
avatar
Писов 2013-12-13 22:38:42
А кой беше тоя Писов???? Ааааа, да, БИВШИЯ шеф на антимафиотите в Благоевград, който прие и изпълни поръчката за убийството на Чората в Благоевград. А защо го убиха, а не го съдиха??? Защото Чората е имал сериозна информация за връзки между т.нар. антимафиоти и явно и Писов и криминалните структури в региона!!! Вярвайте още на лафовете на Писов!
общо: 1 | показване: 1 - 1
Captcha

Оценка на новината

5