Начало | Анализи | Подслушвай незаконно за 16 долара на месец

Подслушвай незаконно за 16 долара на месец

Анализи 0 Прочетено: 703 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Подслушвай незаконно за 16 долара на месец
В случай, че подозирате, че Ви подслушват, има прост метод да проверите дали това наистина е така. Изпишете комбинацията *#06# и наберете. След малко на дисплея ще се появи Вашият Imei код, който обикновено се състои от 15 цифри.

В случай, че е по-дълъг, това означава, че разговорите Ви са подслушвани, т.е. към мобилния телефон е прикрепено друго устройство.

Според данните, цифрите от Imei кода на подслушваните телефони са 17, 18 или 21 на брой. Най-модерните подслушвателни устройства са внесени в страната преди няколко месеца и не могат да бъдат засечени по този начин, но по-старите технологии могат да бъдат заловени.

Друг начин да откриете нерегламентирана намеса в личните си разговори е да следите нивото на батерията си. Ако тя рязко започне да се изтощава по-бързо от обикновено, най-вероятно има външна намеса. Причината е, че за да бъде подслушван, апаратът трябва да е постоянно в активен режим, а това изтощава батерията.

Има и трети начин да разберете, ако Ви подслушват. Когато не разговаряте по телефона, т.е., той не би трябвало да е активен, преминете покрай радиоприемник, телевизор или друга техника, чийто сигнал може да бъде смутен от сигнала от мобилната връзка. Ако това се случи – подслушват Ви.

Оказва се, че за да подслушваш някого, не е нужна кой знае колко специална техника. Сайтове в интернет предлагат различни пакети за подслушване на различни цени. За да следиш телефоните на семейството си, без да чуваш разговорите им, плащаш $ 16 на месец. Ако има и екстри като записване или подслушване на разговори, цената става по-висока, но вече имаш пълен достъп до информацията, която искаш да имаш.

Предлагат се и различни бизнес пакети. Според описанието, ако искаш да си сигурен, че никой няма да издаде фирмената тайна, най-ниската цена, която можеш да плащаш на месец, за да подслушваш колегите или служителите си, е $13. Точната стойност се определя от вида на телефона и операционната му система.

Премиум бизнес пакетът предлага не само следене на телефона и местоположението на „обекта“, а и подслушване на разговорите му, както и звукозапис.

От компанията гарантират, че софтуерът не може да бъде засечен, но ако това все пак се случи, предлагат връщане на парите.
МВР подслушване СРС
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5