Начало | Анализи | Новата проституция – секс в „Скайп“

Новата проституция – секс в „Скайп“

Анализи 0 Прочетено: 805 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Новата проституция – секс в „Скайп“
Всички искат да имат доходоносна професия, но обикновено или нямат необходимите качества и идеи, или не успяват да пробият. Напоследък обаче все по-популярна за добре изглеждащите момичета става сексът в „Скайп“. Срещу определена сума момичето изпълнява всички твои желания. Без допир, без обвързване и дори без да те вижда.

Точно поради това и самите те предпочитат да работят по този начин. Така, ако са достатъчно амбицирани и рекламата им е успешна, могат да получават колкото образован човек на сравнително висок служебен пост без да се напрягат кой знае колко.

Според служители на отдел „Компютърни престъпления“ към ГДБОП, „Скайп“ е на път да се превърне в един от най-сериозните доставчици на платени удоволствия и да започне да се конкурира дори с компании от ранга на „Brazzers”. Програмата, иначе предназначена за улесняване на комуникацията между хората ,се превръща в сериозна заплаха дори за порноиндустрията и еротичните канали. По този начин всички мъже, които се срамуват или страхуват да си наемат проститутка, могат да осъществят сексуалните си фантазии почти пълноценно.

Различни еротични агенции използват интернет, за да набират „служителки“. Сайтовете за интимни запознанства са подходящ терен за позициониране на обявите за работа от този тип, тъй като се предполага, че потребителите са достатъчно сексуално освободени, за да се занимават с професията online проституция. (Наскоро Crimes.bg публикува материал "Печели колкото проститутка, без да правиш секс", отнасящ се точно за този вид работа)

Цената на една минута „разговор“ е поне долар, а има момичета, които са получавали и по 200 долара за ден. Тъй като обикновено това не е професия, с която се хвалиш пред познати и роднини, компаниите работят на територията на други страни, за да няма опасност да се събличаш пред баща си.

Агенциите изкушават с минимум 2 000 лева на месец, като естеството на работата позволява да се занимаваш и с нещо друго паралелно. Най-често потребители на подобни услуги стават граждани на Азия и Арабските страни.

проституция секс в Скайп Скайп
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5