Начало | Анализи | Нови три печалби от по 100 000 лв. бяха спечелени в Lafka

Нови три печалби от по 100 000 лв. бяха спечелени в Lafka

Емблематичните думи на Христо Стоичков - „Който играе печели, който не играе – не печели!“ отново се доказаха.
Анализи 0 Прочетено: 2130 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Нови три печалби от по 100 000 лв. бяха спечелени в Lafka
Емблематичните  думи на Христо Стоичков - „Който играе печели, който не играе – не печели!“ отново се доказаха.
След като фаталния  13 август 2015 г. донесе на 20 годишната Виктория Куманова от Варна един килограм чисто злато с талон „Златната седмица“ на Национална лотария закупен от Lafka, само седмица по – късно обекти от търговската верига се оказаха късметлийско място и за други играчи.
Билет „Монте Карло рулетка“ донесе две печалби от по 100 000 лв. в  Стара Загора и Враца. Печалбата ще промени живота на 62 годишния Георги Генов от Стара Загора. Безработния мъж още не може да повярва на късмета си. „Сякаш си в сън. Чувството да спечелиш такава сума за няколко минути е невероятно!“,   сподели щастливеца.
"В момента, в който спечелих 100 000 лева разбрах, че семейството ми ще има едно допълнително спокойствие и сигурност, че ще можем да осъществим нашите планове и мечти в едно по-близко бъдеще", с усмивка заяви и щастливеца от Враца Емил Георгиев.
Националната лотария ощастливи бъдещето и на Георги Джамов от Петрич. Късметията купува от Lafka новите талони „Златните пирамиди“  и печели сумата 50 000лв.
С  билетите на Национална лотария е лесно да повярваш в късмета си и да реализираш мечтите си!
До момента в Lafka са спечелени над 17 млн. лв под формата на награди от игрите на Национална лотария. Повече информация за печелившите може да получите на сайта на Национална лотария www.7777.bg.

Източник: Lafka

Lafka Който играе печели
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5.00