Начало | Анализи | Убийствата на прехода - кой кого уби и защо

Убийствата на прехода - кой кого уби и защо

Анализи 13 Прочетено: 7383 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Убийствата на прехода - кой кого уби и защо
Повече от 10 години след някои от най-знаковите и показни убийства в България, те продължават да бъдат неразкрити и дори да създават конспирации за инсценировки и спокоен живот със спестените милиони зад граница.

Въпреки голямата част неразкрити убийства на прехода в България, се оказа, че полицаите имат информация и подозрения в това кой кого поръча и застреля. Липса на доказателства или други причини обаче остават тези показни убийства безнаказани.

Един от първите показни разстрели на престъпните фигури бе този на основателя на ВИС-1 - Васил Илиев на 25 на април 1995 г. близо до хотел "Мираж" в София. В този ден неизвестни стрелци започват да стрелят по колата му с хърватски пистолети "Заги" и оставят охранителите му безмълвни. Български спецполицаи имат информация, че убийството е поръчано от сръбски гражданин, заловен през 2002 г. в България и по-късно екстрадиран в Холандия. Има данни, че двама сръбски граждани, гравитиращи около предполагаемия поръчител са влезли с чужди паспорти в страната няколко дни преди убийството.

На 9 март 2001 г. в хотел "Сонеста" на остров "Аруба" е застрелян Пантю Колев Пантев, по-известен като Поли Пантев. Според източници от МВР, в българското разузнаване по-късно са получени данни от партньорска разузнавателна централа, че убийството е поръчано от сръбския гражданин, смятан за поръчител и на убийството на Васил Илиев през 1995 година.

На 4 ноември 2002 г. е застрелян хасковския бизнесмен Валентин Подмолов - Подмола, който гравитира около кръга на ВИС-2. По оперативна информация, убийството на Подмолов е поръчан от фигура в тогавашната групировка СИК и извършено от криминално проявени лица от Димитровград.

Една от най-влиятелните и богати фигури на България е показно застреляна на своя територия, пред погледа на охранителите си. На 7 март 2003 г. пред офиса на "Мултигруп" е застрелян президентът й Илия Павлов. Той е смятан за един от най-богатите хора в държавата с капитали от около 1,3 млрд. лева. Като физически извършител бе задържан Серафим Антонов - Фиката, който по-късно бе окончателно оправдан. Според източници от полицията, в организацията на убийството е замесен бивш ресторантьор, известен с доброто си приятелство с министър-председателя на България в периода 1997–2001.

На 19 август 2003 г. автомобил "Mercedes" S600 с рег. номер BB FN 888 спира на червен светофар на бул. "Гоце Делчев". В следващия момент от друг автомобил излизат двама въоръжени мъже и с автомати "Калашников" започват да стрелят по "Mercedes" - a. Пътуващия на пътническата седалка Филип Найденов - Фатик загива на място, а шофьора му Румен Желязков - Жабока е намерен две години по-късно мъртъв в село Душинки. Румен Желязков е единствения видял убийците на Фатик. Има оперативни данни, че това е Асен Петров - Шаки и още трима души, но срещу тях няма достатъчно доказателства. Асен Петров - Шаки е обкръжението му гравитират около групировката СИК. За Петров и приятелите му има оперативни данни, че са извършители и на други убийства и отвличания, но към днешна дата те не са осъдени. Шаки е застрелян малко по-късно в кв. "Княжево" в столицата, а за убийството бе задържан хърватския гражданин Иван Може, който бе оправдан и в момента е в неизвестност.

Един от наследниците на убития Поли Пантев е застрелян на 5 ноември същата година. Евгени Стефанов - Женята е убит от двама стрелци, които много професионално са успели са уцелят мишената си в главата и след това да се оттеглят. Минути след стрелбата е намерен автомобил "Ауди" с включени чистачки и разбита ключалка, който е бил използван от стрелците за бягство. По оперативни данни поръчителя на убийството вече не е между живите, след като също бе застрелян в ресторант "Славия" през 2004 година. Вероятните физически убийци са хърватски граждани и са заподозрени и в други убийства.

На 27 ноември 2003 г. пред блока в който живее в столичния квартал "Хладилника" е убит кума на Георги Илиев - Румен Маринов - Нарциса. Той е причакан от двамата си килъри, който умишлено са блокирали асансьора и са планирали да го убият вътре. Маринов обаче е усетил стрелците и е побягнал към съседен блок, където е опитал да се скрие под джип "Тойота". За убийството на Румен Маринов - Нарциса полицаите подозират намеса на други фигури от ВАИ Холдинг. Столични криминалисти намекват за запис на телефонен разговор между Георги Илиев и Румен Маринов, няколко минути пред той да издъхне. Има данни, че предполагаемите физическите убийци на Маринов - регистрирани за автокражби, са ликвидирани няколко месеца по-късно.

[caption id="attachment_8982" align="alignright" width="300"]Тялото на Косьо Самоковеца Тялото на Косьо Самоковеца[/caption]

Кадрите от показното убийство на Константин Димитров - Косьо Самоковеца са едни от най-гледаните в Интернет. Той е застрелян пред магазин за диаманти, докато пазарува подаръци за приятелката си - манекенката Цеци Красимирова. Физическия убиец се казва Едвин Векер и е от холандски произход. Въпреки, че бе осъден на 15 години затвор за убийството, Едвин Векер и до днешна дата не признава кой му е платил за да убие Константин Димитров.

Мистерия в убийството на Константин Димитров - Самоковеца е в това, че холандската полиция е заловила физическия убиец, минути след като е извършил убийството и бяга по улицата, благодарение на подаден от българските служби сигнал за подготвяното убийство на Константин Димитров в Холандия. Не е ясно поради каква причина, българските служби скриват информацията, която подават към Холандия от Константин Димитров - Самоковеца. През 2012 г. бившия охранител на Милчо Бонев - Васил Костов заявява в съда, че е придружил Бонев на среща с хора от групировката СИК, където е било взето решение за убийството на Самоковеца. Данните на Васил Костов не станаха предмет на разследване.

На 19 януари 2004 г. е сложено началото на новата "показна" година с мощен взрив, отнел живота на едно от лицата на СИК в сянка - Стоил Славов и тримата от охранители му. Бомбата избухва точно когато Славов и трима от охранители му се качват в асансьора на офиса на "Булинс". Според криминалисти има данни и доказателства за организаторите на взрива и те са съдружници със Стоил Славов. Спецполицаи споделят, че взривното устройство може да бъде сглобено и поставено от много малко хора в страната, които обаче никога не биха могли да влязат в сградата без съдействието на вътрешни хора. 

На 30 юли 2004 г. е изпълнено едно от най-професионалните убийства в България. Около 15:00 ч. пред ресторант "Славия" в София спират два автомобила с надписи "Полиция" и мъже с полицейски униформи и автомати заповядват на един от основателите на СИК - Милчо Бонев - Бай Миле и охранителите му да легнат с лица към земята. След като всички стриктно изпълняват заповедта са застреляни в главите и телата с автомати "Калашников". За изпълнители на това професионално убийство спецполицаи посочват хърватска група, влязла в страната през 2003 г. Има оперативни данни, че групата от няколко хърватски граждани изпълнява заповеди на сръбски гражданин, заловен в България през 2002 г. и екстрадиран в Холандия. Обвинени за стрелбата обаче са други български граждани, които по-късно за оправдани.

На 24 октомври 2004 г. в София на излизане от заведението "UpStairs" на бул. Витоша е застрелян Дмитрий Минев - Димата Руснака. Стрелбата е извършена от апартамент в отсрещната сграда, собственост на депутат от партия НДСВ. Димата Руснака е от кръга на групировката СИК и спецполицаи спрягат като поръчител на убийството друга фигура от СИК. Стрелбата по Димата Руснака е извършена професионално с един изстрел в сърцето и се предполага, че извършителя е извършал и други убийства по сходен начин. Има оперативни данни, че това е Красимир Станчев - Легоионера, който е в неизвестност от 9 години.

Разчистването на сметки свързани с трибуквената групировка СИК продължава и през 2005 г., когато на 16 февруари в ресторант "Бъфало" в жк. Люлин е застрелян Димитър Тодоров - Митко Бретона. Около 13:00 ч. в заведението влязъл мъж с тъмно зелен балтон и шапка, който се приближил до масата на Бретона и натиснал два пъти спусъка на пистолета "Макаров", скрит в джоба му. Един от куршумите попаднал в дясната буза на Митко Бретона, а другия в гърдите му. Според информация от спецполицаи, след завърщането си в България Димитър Тодоров - Митко Бретона е поискал процент от печалбата на други фигури от престъпната им дейност, за чието създаване той е помогнал. Според спецполицаите поисканата сума е била много висока и е излязло много по-евтино да бъде нает професионален стрелец, който да премахне Митко Бретона. 

На 5 април 2005 г. в Равда е застрелян основния свидетел по делото за убийството на Димитър Стаматов - Мастара - Мариян Георгиев - Марата. Според запознати той е предупреждаван многократно да не свидетелства по делото и са правени няколко опита за неговото убийство, до 5 април, когато стрелци с автомати "Калашников" го правят на решето в офиса на фирмата му в Равда. За поръчител се смята известна бургаска фигура, избягала от България през 2002 г. и екстрадирана у нас заради друго убийство през януари 2012 г.

 

Една от знаковите престъпни фигури на прехода - Антон Милтенов - Клюна е разстрелян на 30 юли 2005 г. пред сладоледената къща "Джимис" в центъра на София. С него загиват и охранителите му - Иван Тодоров - Призрака и Милен Върбанов - Цайко. За организатор на убийството се смята също убития по-късно Васил Арарски - Райко Кръвта. Като причина за убийството се лансира преразпределение на пазара на наркотици в Софийска област.

За едно от най-знаковите убийства в България се счита това на президента на ВАИ Холдинг - Георги Илиев. Той бе убит на 25 август 2005 г. в един куршум в сърцето от снайперист през собственото си заведение в Слънчев бряг. За поръчители на убийството на Георги Илиев се спрягат кръг от няколко души, някои от тях към момента в управлението на държавата. За основен поръчител се счита сръбски гражданин, поръчител и на други убийства в България. Като причина за премахването на Георги Илиев запознати спрягат засегнати сериозни бизнес интереси в криминалния сектор. Един от малкото способни да извършат убийството на Илиев е Красимир Станчев - Легионера, който все още се издирва от полицията.

На 10 октомври 2005 г. е убит близък приятел и бизнес партньор на Георги Илиев - банкера Емил Кюлев. В момента на убийството си Емил Кюлев е сочен за втория най-богат човек в държавата с капитали от 1,5 млрд. лева. Той е застрелян на място в колата си "BMW X5" на бул. България в София. За физически убиец на Емил Кюлев спецполицаи посочват Георги Петков - Дачи от групата на "Килърите". Има информация, че сред поръчителите на убийството има и такива, които са поръчали и убийството на Георги Илиев. Най-вероятната причина за убийството на Кюлев е засегнати бизнес интереси в проекта "Супер Боровец".

На 7 април 2008 г. в близост до хотел "Плиска" в столицата бе застрелян писателя на книги за българската мафия Георги Стоев. В книгите си той разказваше, че е бил наеман от различни хора за да извършва убийства, но никога не го е направил. Източници от МВР смятат, че Георги Стоев не е участвал в поръчки за убийства и не е бил в близки отношения със сочените за поръчители в неговите книги. Запознати твърдят, че Георги Стоев е имал познанства с хора от обкръженията на личностите, за които пише и те са били източниците му на информация, която той е "допълвал". Спецполицаи имат данни, че част от информацията, която Стоев е написал в книгите си е засегнала сериозни бизнес интереси и това му е коствало живота. Запознати твърдят, че поръчителите на неговото убийство са сред живите, а част от тях в управлението на държавата.

На 5 януари 2010 г. е застрелян радио-водещия Борислав (Боби) Цанков. Цанков се представяше по медиите като част от престъпните структури в България и заявяваше, че играе важна роля там. Оперативни работници оборват тези истории и заявят, че Боби Цанков е извършвал измами с големи суми пари чрез своите радио предавания. Със спечелените пари, Цанков си е купил брониран джип и е успявал да си наеме охрана, с които да затвърди историите си за участие в престъпните структури. Като причина за убийството на Борислав Цанков разследващите изтъкват измама с голяма сума пари на фигура, близка до групировката СИК.
Антон Милтенов - Клюна Васил Илиев Георги Илиев Митко Бретона Наемни убийци показни убийства Поръчки
avatar
Красимира Кръстева 2018-11-07 08:47:03
>-------- Оригинално писмо --------
>От: Krasimira Krasteva krasimirark@abv.bg
>Относно: системен психически терор
>До: pr@gerb.bg
>Изпратено на: 07.11.2018 09:42

Селякът не ме оставя, за да не се "сцепвам от секс"...Това са коментарите му...5 години ме следят малоумни селянии, за да не живея нормално! "Ша та скъсам от подигравки, ма"..."Ти не си наред"...С такива коментари живея повече от 5 години!>-------- Оригинално писмо --------
>От: Krasimira Krasteva krasimirark@abv.bg
>Относно: системен психически терор
>До: pr@gerb.bg
>Изпратено на: 07.11.2018 09:00

Боклукът ме малтретира 24/7! Не ме е оставял намира 5 години! Следи ме със сателит навсякъде и ме осакатява! Докога трябва да търпя? Боклукът е напълно прост и дебилен и ме следи, за да не "дуам"...Това са изказвания на селяка! Поварят ми, че съм му "на дупе"...>-------- Оригинално писмо --------
>От: Krasimira Krasteva krasimirark@abv.bg
>Относно: системен психически терор
>До: pr@gerb.bg
>Изпратено на: 07.11.2018 08:53

5 години ме тероризира боклук, който ми повтаря, че съм "лашкана курва"... Според мен са накарали прости селянии да ме побъркат! Фамилията ми е от такива и имат такива познати. Опитва се да ме прибере и заключи, за да нямам полов живот и не изкарвам пари.>-------- Оригинално писмо --------
>От: Krasimira Krasteva krasimirark@abv.bg
>Относно: системен психически теро
>До: pr@gerb.bg
>Изпратено на: 07.11.2018 06:36


Този терор е сателитен...Търпя го повече от 5 години. Прибират ме насила на Враца или село. Разбиха ми от злоба живота. Бях следена по цялата земя и не ме оставят намира. Работила съм за Хюлет-Пакард и има още един случай...Алексис е бил тормозен по същия начин. Говорят ми, че съм тормозила на някой си децата...Това не е истина! Аз съм следената. Много хитро ми съсипаха живота. Може да са военни, а и доста странични....Всеки със сателит. Просто трябва да се засече сателита, което МВР ми отказва! Хората, които ме малтретират са много прости и злобни. Звукът може и да се запише и представи като доказателство. Това е звук като всеки останал.

https://news.bg/int-politics/sasht-izteglyat-diplomati-ot-kitay-razboleli-se-ot- zvukovi-ataki.html
https://www.theguardian.com/world/2013/sep/16/aaron- alexis-washington- navy-yard-shooting


>-------- Оригинално писмо --------
>От: Krasimira Krasteva krasimirark@abv.bg
>Относно: системен психически теро
>До: pr@gerb.bg
>Изпратено на: 06.11.2018 23:31


Изтезават ме и искат да ме затворят да не излизам понеже не съм омъжена. Пречат ми навсякъде повече от 5 години. Звучат като ненормалните от северозапада и подозирам, че са накарали такива хора да ме осакатят и заключат и допускам, че е самата ми фамилия и техни познати са замесени. Аз съм израсла в този ужас и знам за какво става въпрос. Озлобени и прости са! Хората, които ме тормозят имат времето да ме осакатят, а и са достатъчно дебилни. Насъскали са отрепки да ме малтретират.>-------- Оригинално писмо --------
>От: Krasimira Krasteva krasimirark@abv.bg
>Относно: Re: системен психически теро
>До: pr@gerb.bg
>Изпратено на: 06.11.2018 22:19

"Данина е много добро дете, а ти си тъпо дупе"..."Чукаш се у дупе, ма"...Вече 5 години ме унижават по този начин. Искат да ме довършат. Аз не съм тъпа и лоша и ме осакатяват повече от 5 години. 24/7! Хилят се като уроди! Данина е колежка от университета... Осакатяват ме! Това е изтезание! Даже ме питат дали ми харесва...Пълни уроди са!
https://www.facebook.com/danina.rusevagancheva


>-------- Оригинално писмо --------
>От: Krasimira Krasteva krasimirark@abv.bg
>Относно: Re: системен психически теро
>До: pr@gerb.bg
>Изпратено на: 06.11.2018 21:57

Твърдят, че съм "изпростяла на дупе" и ме малтретират денонощно...Около мен няма с кой да споделя и бавно ми слагат край на живота. Не съм проста и тъпа и всичко е манипулация, за да ме убият. Хората, които ме гаврят са прости. Говорят ми, че се "праскам" и още от сорта...Всичко се прикрива! Тормозят ме пълни селяни и твърдят, че съм проста и тъпа! Затварят ми устата и ме малтретират.>-------- Оригинално писмо --------
>От: Krasimira Krasteva krasimirark@abv.bg
>Относно: системен психически теро
>До: pr@gerb.bg
>Изпратено на: 06.11.2018 21:46

Защо трябва да търпя 24/7 изтезание? Терорът е свързан със съучениците ми и някои странични хора. Непрекъснати сравнения, че те са повече, а аз съм нищо... Къде са ми човешките права? Щях да пътувам и да съм щастлива...Притискат ме да стоя в България и ме гаврят денонощно. Упорито твърдят, че съм полудяла. Някои от хората, които ме гаврят са вулгарни и агресивни...>-------- Оригинално писмо --------
>От: Krasimira Krasteva krasimirark@abv.bg
>Относно: системен психически теро
>До: pr@gerb.bg
>Изпратено на: 06.11.2018 20:58

Изкарват ме луда и се опитват да ме заключат на село Мадан при баба ми. Гаврят ме 24/7 от 5 години! Лъжат, че ме обичат...От 5 години нямам живот! Те се забавляват искрено и се радват, че са ме провалили! Буквално искат да ме убият! Просто няма да дръпнат спусъка, а ще ме изтезават, докато издъхна сама.>-------- Оригинално писмо --------
>От: Krasimira Krasteva krasimirark@abv.bg
>Относно: системен психически терор
>До: pr@gerb.bg
>Изпратено на: 06.11.2018 20:22

Имам напълно чисто досие...Никакви политически пристрастия...Изтезават ме психически повече от 5 години! Как да си възстановя свободата? Малтретират ме и ме изкарват луда. Искам си свободата!>-------- Оригинално писмо --------
>От: Krasimira Krasteva krasimirark@abv.bg
>Относно: системен психически терор
>До: pr@gerb.bg
>Изпратено на: 06.11.2018 18:49

Тя е една от хората, които са събрали подписката. Спекулират с анален секс, който Николай Николов поиска преди 8 години. Не правя анален секс. Това е чиста врачанска злоба, за да не пътувам и не изпитам удоволствие от живота. Те са в основата на цялото изтезание! Аз подозирам прости комунисти от Враца, които затварят и бият жените и не им дават да имат полов живот. Съседите ни бяха много прости...Напълно спокойна, уравновесена и положителна съм! Просто си искам живота! Хората, които ме малтретират са прости и ограничени и мисля, че съм на прав път.
http://www.advokatyordanova.com/>-------- Оригинално писмо --------
>От: Krasimira Krasteva krasimirark@abv.bg
>Относно: системен психически терор
>До: pr@gerb.bg
>Изпратено на: 06.11.2018 18:29


Здравейте,
Родена съм във Враца и съм израсла в много просто семейство и скандали. От 5 години ме следят със сателит по цялата земя и малтретират психически. Бивши съученици са събрали подписка срещу мен да лъжат, че ги тормозя и през това време ме гаврят денонощно. Фамилията ми е изключително проста и или им вярват или директно им помагат. Предизвикаха ме да пиша навсякъде злобни мейли, за да ги съберат и да ме освидетелстват. Аз съм с техническо образование и знам какво става. Подложена съм на системни унижения, за да не мога да имам пълноценен живот. Единствено исках да пътувам и да се влюбя, тъй като досега не съм била обвързана с мъж, който обичам. Около мен са идиоти и няма на кой да обясня какво правят с мен. Как мога да си спася живота? Не понасям селската си фамилия. Задушават ме! Известно време излизах с компания (съученици), която не харесвах и те са в основата на терора. Унижават ме, че те са всичко най, а аз съм нищо. Ще прикача и професионален профил, за да получите бегла представа за мен. Не лъжа за нищо! Изключително изтощена съм от терора!

Благодаря предварително!

С Уважение,

Красимира Кръстева

0876405074
---- Прикрепено писмо (предумишлено убийство) ----

Подател: Krasimira Krasteva <krasimirark@abv.bg>
До: reklama@radio1.bg, reklama@bgradio.bg, radio@predavatel.com, njoy@njoy.bg, office@oberonmedia.bg, reklama@radio1rock.bg, reklama@city.bg, reklama@radioenergy.bg, office@radionova.bg, radiofocus@focus-news.net, Emil.Kirilov@bssmedia.bg, office@cem.bg, reklama@btvradiogroup.bg, powerrequest@radiofresh.bg, office@radioveronika.bg, reklama@radioreklama.bg, office@bssmedia.bg, maia@rn-tv.com, radio_vt@abv.bg, radio_pleven@mail.bg, start@investor.bg, radiodobrudja@dobrich.net, radiok2benovska@gmail.com, reklama@radiovega.bg, pr@oberonmedia.bg, info@classicfm.bg, radiov@abv.bg, news@radiobella.com
Относно: предумишлено убийство
Дата: 01.11.2018 08:06

Мейлът не е спам. Ако се обадите ще отговоря. Това е поредното изтезание от българи. Незаконно следене и терор, докато жертвата стане безсилна и после могат да правят каквото си поискат с нея...Засега са успешни. Малтретират ме 5 години и лъжат, че аз ги тормозя. Щях да съм извън България...


---- Прикрепено писмо (предумишлено убийство) ----

Подател: Krasimira Krasteva <krasimirark@abv.bg>
До: novinite@ntv.bg
Относно: предумишлено убийство
Дата: 01.11.2018 06:32


Здравейте,
Смилена Татарска от Пиреос повече от 5 години ме следи по цялата земя и тероризира денонощно. Спеше, с който й падне, а от 5 години ме следи да ме унижават, че аз съм „курва“. Държат ме изолирана и тероризират денонощно. С лицето Мирена Йорданова са ми издействали сателитно следене, за да ме убият без да се разбере. МВР им помага. Заплашват ме 24/7 с лудница. С мен се гаврят безобразно и всички си мълчат. Засега успешно ме изкарват луда, а през това време ме гаврят. Целта им е да ме изтормозят и заключат в лудница или село, за да не се разбере как са ме малтретирали 5 години. Прикачила съм професионален профил, за да добиете бегла представа за мен до този момент.
http://www.advokatyordanova.com/

https://bg.linkedin.com/in/smilena-tatarska-4726643b

https://bg.linkedin.com/in/ivan-ivanov-a694375a Един от многото на Смилена, който ме мрази и заради нея ми слагат край на живота.


https://bg.linkedin.com/in/nikolay-d-nikolov Спала е и с него…Иска анален секс и ме тероризира с останалите.


С Уважение,

Красимира Кръстева

0876405074
avatar
Красимира Кръстева 2018-11-07 08:46:38
https://www.bing.com/search?q=directional+sound&src=IE-SearchBox&FORM=IENAE1
avatar
Красимира Кръстева 2018-11-07 08:46:22
>-------- Оригинално писмо --------
>От: Krasimira Krasteva krasimirark@abv.bg
>Относно: предумишлено убийство
>До: reklama@radio1.bg, reklama@bgradio.bg, radio@predavatel.com,njoy@njoy.bg, office@oberonmedia.bg, reklama@radio1rock.bg,reklama@city.bg, reklama@radioenergy.bg, office@radionova.bg,radiofocus@focus-news.net, Emil.Kirilov@bssmedia.bg, office@cem.bg,reklama@btvradiogroup.bg, powerrequest@radiofresh.bg,office@radioveronika.bg, reklama@radioreklama.bg, office@bssmedia.bg,maia@rn-tv.com, radio_vt@abv.bg, radio_pleven@mail.bg,start@investor.bg, radiodobrudja@dobrich.net,radiok2benovska@gmail.com, reklama@radiovega.bg, pr@oberonmedia.bg,info@classicfm.bg, radiov@abv.bg, news@radiobella.com
>Изпратено на: 01.11.2018 08:06

Мейлът не е спам. Ако се обадите ще отговоря. Това е поредното изтезание от българи. Незаконно следене и терор, докато жертвата стане безсилна и после могат да правят каквото си поискат с нея...Засега са успешни. Малтретират ме 5 години и лъжат, че аз ги тормозя. Щях да съм извън България...


---- Прикрепено писмо (предумишлено убийство) ----

Подател: Krasimira Krasteva <krasimirark@abv.bg>
До: novinite@ntv.bg
Относно: предумишлено убийство
Дата: 01.11.2018 06:32


Здравейте,
Смилена Татарска от Пиреос повече от 5 години ме следи по цялата земя и тероризира денонощно. Спеше, с който й падне, а от 5 години ме следи да ме унижават, че аз съм „курва“. Държат ме изолирана и тероризират денонощно. С лицето Мирена Йорданова са ми издействали сателитно следене, за да ме убият без да се разбере. МВР им помага. Заплашват ме 24/7 с лудница. С мен се гаврят безобразно и всички си мълчат. Засега успешно ме изкарват луда, а през това време ме гаврят. Целта им е да ме изтормозят и заключат в лудница или село, за да не се разбере как са ме малтретирали 5 години. Прикачила съм професионален профил, за да добиете бегла представа за мен до този момент.
http://www.advokatyordanova.com/

https://bg.linkedin.com/in/smilena-tatarska-4726643b

https://bg.linkedin.com/in/ivan-ivanov-a694375a Един от многото на Смилена, който ме мрази и заради нея ми слагат край на живота.


https://bg.linkedin.com/in/nikolay-d-nikolov Спала е и с него…Иска анален секс и ме тероризира с останалите.


С Уважение,

Красимира Кръстева

0876405074
avatar
Chaweb-model.info 2018-07-02 12:53:18
работа для девушек в мозыре

http://web-model.info/page/rabota-dlya-devushek-v-mozire/
avatar
abba-trans.com 2018-05-24 05:03:07
Аренда автобуса на день с водителем

http://abba-trans.com/page/arenda-avtobusa-na-den-s-voditelem/
.
avatar
gepatitu-c.net 2018-05-13 00:35:05
Софосбувир рибавирин побочные эффекты


http://gepatitu-c.net/page/sofosbuvir-ribavirin-pobochnie-effekti/

.
avatar
CaseySlose 2018-05-12 12:54:34
Автоюристы спб бесплатная консультация

http://avtouris.info/page/avtoyuristi-spb-besplatnaya-konsultatsiya/
.
avatar
mebel_rindy 2018-05-11 05:26:30
Купить шкаф Мытищи

http://kuhninazakaz.info/page/kupit-shkaf-mitischi/
.
avatar
taxi-vovrema.info 2018-05-10 14:41:43
такси люберцы дешево 150 по городу север

http://taxi-vovrema.info/page/taksi-lyubertsi-deshevo-150-po-gorodu-sever/
.
avatar
r-z-r_brify 2018-05-05 12:16:59
Приветствуем Вас, предлагаем Вам профессиональное продвижение Вашего сайта, подробнее о нас http://r-z-r.ru/rackrutka_cayta.html
1 2 next общо: 13 | показване: 1 - 10
Captcha

Оценка на новината

5