loading...
Начало | Анализи | Работа като проститутка срещу 12 000 лева месечна заплата

Работа като проститутка срещу 12 000 лева месечна заплата

Анализи 0 Прочетено: 131166 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Работа като проститутка срещу 12 000 лева месечна заплата

Оказва се, че да станеш проститутка съвсем не е трудно. В много уебсайтове са публикувани обяви за вакантни места за компаньонки, масажистки и online – проститутки, както и такива, пуснати от тяхно име за клиенти. В известен сайт за запознанства с мото: „Любовта е сложна, сексът е по-лесен”, екипът ни се натъкна на няколко обяви от подобен тип, като по-голямата част са за компаньонки, които си търсят клиенти. Момичетата са главно от Варна, като публикуват провокативни текстове като реклама, телефонните си номера и услугите, които предлагат. Останалите обяви се разпределят между София и други градове.

Въпреки, че в условията за ползване на сайта изрично е посочено, че обяви от подобен тип са напълно забранени за публикуване, потребителите плащат чрез SMS, за да пуснат обява и администраторите не я свалят от сайта, тъй като за нея е платено. В Условията за ползване на ******.com пише:

Предоставянето на сексуални услуги срещу заплащане чрез ******.com е абсолютно забранено.

Потребителят няма право да използва сайта като средство за реклама на "импулсни" телефони или други сайтове

Дружеството има право, но не и задължение да заличи от ******.com материали, които имат нецензурно съдържание, които накърняват права на интелектуална собственост или по какъвто и да било начин нарушават законодателството на Република България.”

Мъж, регистриран като ****89, на 23 години от Варна е публикувал следната обява:

Предлага работа за жени. Високо заплатена работа в Германия. За повече информация ми пишете тук или на скайп: ********_trg.”

Свързахме се с въпросния господин, който любезно обясни чрез скайп как се случват нещата с проституцията зад граница. Поне според думите му, момичето заминава за Берлин със свои средства. Там я посрещат, правят й снимки, които биват публикувани в сайт за ескорт и клиентите започват да поръчват. Проститутката сама решава какво и с кого от клиентите ще прави, като има пълното право да откаже секс на някого. Според ********_trg, тя взима 50% от това, което заработи, а останалото отива за сводника.

Шофьор кара компаньонката до клиента, като ако възникне проблем, тя му се обажда и той се отива до жилището, за да овладее положението. Обещаната сума е най-много 10 000 лева на месец, ако дамата е съгласна на „екстри”, според ********_trg.

Друга обява за компаньонки обещава 12 000 на месец ( не е посочена валутата). Подателят е анонимен от Лондон и отговаря на скайп all_for_your_********.

Според българското законодателство, проституцията е нерегламентирана дейност. Сайтът ******.com се е застраховал като изрично в общите условия е посочено, че предлагането на платени секс услуги чрез него, е напълно забранено, но, все пак администраторите имат правото да не трият обявите (защото за пубикуването им се плаща).

Сайтът ******.com има около 60 000 посещения дневно, което гарантира, че обявите ще бъдат щателно разгледани от няколко хиляди потребители преди давността им да изтече.

Публична тайна е и, че момичета, които се занимават с проституция използват подобни сайтове, за да се предлагат платено. Много от тях са използвали голи свои снимки като профилни, за да се отличават от другите потребители като дори при някои е посочена тарифа. Цените са между 60 и 80 лева на час.

Някои от редовните потребители на сайта, които не го използват за платена любов, се шегуват във форума с обяви от типа: „

„Търся лелка да нацепи 2 кубика дърва - подробности на лична”...

Можете да прочетете и други материали по темата:

Печалба като проститутка без секс

Поръчайте си проститутка в Интернет - законно!

онлайн проститутка проституция Сводник
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5