loading...
Начало | Анализи | Конвой пред хотела на Жоро Шопа

Конвой пред хотела на Жоро Шопа

Бронираните автомобили плашат клиенти пред хотел „Лозенец“, видя BIG5.BG
Анализи 0 Прочетено: 6423 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Конвой пред хотела на Жоро Шопа

Жесток конвой от бронирани коли успя да заснеме BIG5.BG пред хотел „Лозенец“ в едноименния столичен квартал. Баровското място за отмора на богати туристи е собственост на Георги Семерджиев - Жоро Шопа, най-близкият авер на Евелин Банев – Брендо. На фотографията ясно се вижда солиден автопарк от луксозни автомобили, издържащи на удар с гранатомет, подредени като за снимка.

 

Жители на квартала споделиха пред BIG5.BG, че мутренските коли ги плашат. Стигнало се дотам, че загрижени родители не пускат децата си сами пред хотела на Шопа, познат в криминалния свят като дясна ръка на „кокаиновия крал“.

 

На фотоса ясно се виждат няколко мерцедеса, като първият от дясно е собственост на Шопа от началото на годината. Джипът модел мерцедес G класа е собственост на спрягания като мафиот тополовградчанин за „скромната сума“ от 250 000 лева. Запознати смятат, че колата си заслужава парите, тъй като бронировката ѝ издържа на стрелба с пистолети и автомати.

На Жоро Шопа му се налагат засилени мерки за сигурност, след като стана мишена на анонимни килъри в началото на юни 2014 г. Тогава той бе атакуван с куршуми пред хотела си, но по щастлива случайност се размина само с олово в рмото. След нападението Семерджиев каза в интервю, че няма от какво да се страхува. Очевидно не е бил съвсем откровен.

Източник: Big5.bg

Жоро Шопа
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5.00