Начало | Водеща тема | Убийството на дистрибутора край Пловдив извършено изключително жестоко

Убийството на дистрибутора край Пловдив извършено изключително жестоко

Водеща тема 0 Прочетено: 1568 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Убийството на дистрибутора край Пловдив извършено изключително жестоко
Убитият вчера край пловдивското село Плодовитово дистрибутор е бил намушкан с нож цели 7 пъти, преди да бъде довършен с изстрел в сърцето.

Предната сутрин мъжа потеглил със служебната кола, натоварена със стока, по маршрута си към Първомай. Следобеда възмутени клиенти загряли телефоните на фирмата заради неполучени доставки. При издирване празната кола е била намерена още същата вечер, изоставена край пътя Пловдив - Чирпан. Стоката си била на място,но шофьора липсвал. На другата сутрин,при извършване на оглед, униформените намерили тялото му захвърлено в нива недалеч.

Версията „грабеж” е отхвърлена,след като и стоката и оборота от близо 6 000 лева са налични. Криминалистите са открили и друга стряскаща подробност – в гумата са били забити два пирона, а два от болтовете били свалени. Наблизо обаче не са открити инструменти подсказващи, че шофьорът е слязъл да сменя гума.

Жестокостта с която е извършено убийството навежда експерти на мисълта, че мотива е по-скоро личен. Според тях извършителят е имал зъб на жертвата и е го е убил за отмъщение.

Убитият е служител на пловдивска фирма, която се занимава с дистрибуция на алкохол и кафе.
жертва Пловдив Убийство
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5