Начало | Водеща тема | Мария Нушева е пребитата в Дебелт жена

Мария Нушева е пребитата в Дебелт жена

Водеща тема 0 Прочетено: 750 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Мария Нушева е пребитата в Дебелт жена
Жената, която беше жестоко пребита от циганите в бунтуващото се село Дебелт, се казва Мария Нушева . В селото възникнаха размирици в резултат на бруталното изнасилване  на петокласник в училищната тоалетна миналия петък.

Лицето на жената е буквално смазано в следствие на тежките удари. Освен наранявания по главата, тя има и големи отоци и следи от дълбоки нарязвания по лицето. Тя беше откарана в Шокова зала в МБАЛ-Бургас, където в продължение на повече от два часа лекарите я изследваха и обработваха нараняванията й , след което беше приета за лечение в болницата. По собствените й думи е все още в шок и не може напълно да осмисли случилото се.

Мария е била ударена по главата, докато слизала на автобусна спирка в селото, снощи  около 21,30 часа. Поверява се дали има връзка между нападението и протестите в селото. Тя е на 63 години по неофициална информация, родена в Република Сърбия, но е с български документи и е уважавана от съселяните си. Напрежението между двете етнически общности расте.

 

 

 
Дебелт изнасилено размирици цигани
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5