Начало | Водеща тема | Полицията иззе оръжия, боеприпаси и старинни предмети в бургаско село

Полицията иззе оръжия, боеприпаси и старинни предмети в бургаско село

Водеща тема 1 Прочетено: 334 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Полицията иззе оръжия, боеприпаси и старинни предмети в бургаско село
Полицията иззе оръжия, боеприпаси и старинни предмети в бургаско село

Служители от Районно управление "Полиция" - Сунгурларе са намерили и иззели оръжия, боеприпаси и старинни предмети от частна къща в с. Лозарево, обитавана от 51 годишен бургазлия и 77 годишната му майка.


Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР - Бургас.


Служителите на реда са иззели пистолет "Ekol Special 99", кал. 9,9 mm заедно с празен пълнител; въздушна пушка с дървен приклад и метална част без надписи с видима преработка на цевта и ударников механизъм; карабина без приклад / цев, цевна кутия, ударнико-спусъков механизъм с дървена полуложа/ заедно с 33 патрони към нея.


Освен това са намерили и 44 патрона кал. 7,62х39; патрон с надпис S&B Special 38; 9 мм патрон с надпис Luger Mesko; патрон с надпис S&B Auto 45; ловен патрон 12-ти калибър – бренеке; метална кутия с барут; картонена кутия с барут.


Има иззети и седем старинни пръстена, 12 старинни монети с видими изображения и надписи и 100 монети с неправилна форма с трудно определящи се надписи и изображения.


Работата по установяване на собствеността на намерените огнестрелни оръжия, боеприпаси и предмети с историческа стойност продължава от служители на управление "Полиция"-Сунгурларе.

Няма етикети за тази новина
avatar
TEOFAN 2014-09-05 21:57:37
ТОЯ ЯВНО НЯКОЙ ГО Е ТОПНАЛ ЗА ДА ГО ХВАНАТ....
общо: 1 | показване: 1 - 1
Captcha

Оценка на новината

5