Начало | Водеща тема | Нова банда започва мощна офанзива срещу дилъри и полицаи във Варна

Нова банда започва мощна офанзива срещу дилъри и полицаи във Варна

Водеща тема 0 Прочетено: 266 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Нова банда започва мощна офанзива срещу дилъри и полицаи във Варна
Нова банда започва мощна офанзива срещу дилъри и полицаи във Варна

Варненски наркодилър е бил зверски пребит с бухалки от двама маскирани мъже, съобщи Topnovini.bg, позовавайки се на източници в ъндърграунда.


Екшънът се разиграл към полунощ на 28 август, четвъртък, до т. нар. „Розова къща” край дерето на квартал Максуда. Пребитият е от ромски произход, с инициали В.А. и с прякор Черния. За него се знае, че е „грамаджия” – разпространител на хероин на средно ниво.

От полицията категорично отказаха да коментират случая. Оперативните данни, до които се добра Topnovini.bg, сочат, че преди време висши полицаи във Варна са заставяли пребития дилър да свидетелства срещу групата на Николай Тошев Чирпанския. Той склонил, за да го оставят да работи, но понеже пропял, му изпратили биячи. Според наши източници двамата маскирани и въоръжени с бухалки мъже са свързани с "Хелс Ейнджълс" („Ангелите на Ада”). От месец насам опасната организация има свои представители във Варна, чиито амбиции са не само да овладеят наркотеритории край морето, но и да ликвидират пласьорите на "кафяво". За разлика от тях бандата разпространява висококачествена синтетична дрога.

Тепърва криминогенната обстановка във Варна ще се усложнява, защото предстоят наказателни акции не само срещу разпространители на хероин, базирани в Максуда, а във всички райони на града. На прицел са и полицаи на ръководни постове, които са в определени отношения, включително и съседски, с някои шанаджии.

Няма етикети за тази новина
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5