Начало | Водеща тема | Зверски убитият в "Лозенец" данъчен служител - жертва на хомосексуалист-садист?

Зверски убитият в "Лозенец" данъчен служител - жертва на хомосексуалист-садист?

Водеща тема 0 Прочетено: 309 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Зверски убитият в

Гейсвада е основната версия за убийството на компютърния специалист Румен Шопов, съобщава “24 часа”.


53-годишният мъж бе намерен мъртъв в събота в апартамент на ул. “Бунтовник 44А”, а в съседна стая лежеше пребит 29-годишен мъж.


И двамата били наръгани с нож и удряни с чук. Оцелелият е в болница без опасност за живота.

До версията за гейсвадата ченгетата стигнали, след като арестували двама души. Единият от тях - Радослав, бил известен хомосексуалист и бил задържан и преди от полицията, пише сайтът bnews. Преди години мъжът забил нож в ануса на друг гей и го завързал на пейка в Борисовата градина, съобщава изданието.

МВР обаче не потвърди името на задържания, нито за такъв случай. Очаква се трети арест за убийството на Шопов.

Той бил ерген, без деца и работел като компютърен специалист в столичната данъчна служба в район “Сердика”. Мъжът бил главен експерт в отдел “Информационни технологии”.

Колегите на Румен бяха потресени от бруталното убийство. Те го описаха като мил и дружелюбен, специалист в областта си и винаги готов да помогне. Кабинетът му вчера бе запечатан, а колегите му раздаваха сладки за бог да прости.

Засъхнала кръв по вратата на апартамента, където е станало убийството, видя репортер на “24 часа”. Шопов е бил наемател в сградата. Негови съседи заявиха, че не са чули за убийството.

Преди да постъпи в данъчното, Шопов е преподавал 20 г. математика и информационни технологии в държавно училище ПТГ “Симеон Велики” във Велики Преслав. Той е магистър по математика и информатика от Шуменския университет, има и бакалавърска степен по счетоводство от икономическия вуз във Варна. Давал е частни уроци по математика на гимназисти срещу 10 лв. на час.

Няма етикети за тази новина
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5