Начало | Водеща тема | Извънредно! В Ботевград е застрелян бизнесменът Семко Семков (допълнена)

Извънредно! В Ботевград е застрелян бизнесменът Семко Семков (допълнена)

Водеща тема 0 Прочетено: 334 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Извънредно! В Ботевград е застрелян бизнесменът Семко Семков (допълнена)
Извънредно! В Ботевград е застрелян бизнесменът Семко Семков (допълнена)

Тази сутрин към 7 часа е подаден сигнал на тел.112 за прострелян мъж в района на басейна в Ботевград. Пристигналият екип от филиала на Спешна помощ е констатирал, че пострадалият е с огромна кръвозагуба и е починал, пише balkanec.bg.
Това е бизнесменът Семко Семков, на 41 години, от Ботевград. През последните години той живееше със семейството си в двора на бившите казарми, където бе построил нов дом. Има разнообразен бизнес, съсредоточен в строителството, дърводобива и планинското земеделие. В момента районът е отцепен и специализираните органи извършват процесуално-следствени действия.


Престъплението е извършено около 12 часа през изминалата нощ в двора на дома на Семко, който се намира в района на бившето военно подоление, пише botevgrad.com. По предварителна информация стрелецът го е причакал в двора на къщата.


В МВР е подаден сигнал за застрелян мъж около 07.00 часа в Ботевград, предаде и Агенция „Фокус”, цитирайки пресцентъра на МВР. Към момента от МВР не могат да дадат повече информация за случилото се.
Семко Семков се занимава със строителен бизнес, дърводобив и е председател на земеделска кооперация "Орхание”.


 

Няма етикети за тази новина
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5