Начало | Водеща тема | Стрелба край Пловдив! Акция срещу дилъри на дрога, възможно е да е ранен полицай

Стрелба край Пловдив! Акция срещу дилъри на дрога, възможно е да е ранен полицай

Водеща тема 0 Прочетено: 312 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Стрелба край Пловдив! Акция срещу дилъри на дрога, възможно е да е ранен полицай
Стрелба край Пловдив! Акция срещу дилъри на дрога, възможно е да е ранен полицай

Истински екшън се разигра на входа на пловдивското село Брани проле. Трима души с червен "Голф 3" отказали да се подчинят на рутинна полицейска проверка и избягали с мръсна газ.


При последвалото преследване полицаите стреляли, за да спрат бегълците. Спукана е предната лява гума на голфа, разказаха очевидци.


Бегълците са заловени, след произведени три изстрела във въздуха. Екшънът се разиграл на ул. „Черно море” в селото около 15 часа.


Селото е окупирано от полиция. Поне десетина специализирани автомобила са завардили улиците и проверяват от къща на къща. Четири буса, няколко патрулки и криминалистична лаборатория са изпратени на място.


По непотвърдена информация в колата са пътували 19-годишно момче на име Сони, Ицо-Мустака и синът му Герго.


В селото се говори, че при акцията е ранен полицай, но информацията беше отречена от областната дирекция на МВР, предаде "Марица".


По първоначални данни при акцията има открито количество наркотици - прахообразни и трева. Количеството и видът им обаче все още се уточнява. Вероятно се касае за амфетамини.

В момента на място е лаборатория на Криминална полиция и 6 патрулки. Извършва се оглед на няколко адреса в селото. Това е втора операция срещу разпространението на наркотици в рамките на пет дни.

Няма етикети за тази новина
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5