Начало | Водеща тема | Автоапаши опитаха да задигнат трактор, полицията ги залови

Автоапаши опитаха да задигнат трактор, полицията ги залови

Водеща тема 0 Прочетено: 278 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Автоапаши опитаха да задигнат трактор, полицията ги залови
Автоапаши опитаха да задигнат трактор, полицията ги залови<br />

Малко след полунощ във вторник пазарджиклиите А.Г.-39г., Й.Д.- 41г. и столичанинът С.А.- 32г. срязали катинар на стопански двор в стрелчанското село Блатница. Автоапашите "покушили' трактор "John Deere", "изтърбушили" стартера му и направили опит да го отмъкнат. Точно тогава обаче екипи на Районното полицейско управление-Панагюрище и местния участък "Полиция" ги спипали, пише plovdiv.utre.bg.


Дежурна група от разследващ полицай, криминалисти и експерти извършили щателен оглед, иззети са следи и веществени доказателства. В хода на разследването било установено, че интересът на "триото" бил насочен към строителна и селскостопанска техника.


Мъжете са стари познайници на криминалистите, като престъпното им минало също е свързано с противозаконни отнемания на автомобили. Изяснява се съпричастността им към други посегателства над подобна техника на територията на областта и на страната. Акцията е проведена под наблюдението на Районната прокуратура в Панагюрище. Срока на задържане на тримата е удължен от прокуратурата със 72 часа, работата по случая продължава, води се дознание.

Няма етикети за тази новина
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5