Начало | Водеща тема | Зетят на Фатик и доведеният му брат арестувани за изнудване

Зетят на Фатик и доведеният му брат арестувани за изнудване

Водеща тема 0 Прочетено: 450 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Зетят на Фатик и доведеният му брат арестувани за изнудване
Зетят на Фатик и доведеният му брат арестувани за изнудване

Зетят на Филип Найденов-Фатик - Дениз Тюркмен (на колажа вдясно), и Милослав Кръстев са арестуваните днес за изнудване, съобщи БНР.

Двамата са накарали със заплахи 40-годишен мъж да прехвърли имот в столичния квартал "Люлин". Имотът е бил на стойност около два милиона евро.

Двамата мъже са били арестувани на 24 юли при операция на столичната полиция. Сигналът срещу мъжете е бил подаден от мъж от София, който твърдял, че Тюркмен и Кръстев са го изнудвали и са го накарали със заплахи да прехвърли имот. При акцията на МВР мъжете са били задържани.

И двамата арестувани са добре познати на полицията.


Зетят на застреляния преди година Фатик е роден в Грузия и е със словенско гражданство. Той е криминално проявен и на няколко пъти е бил арестуван от полицията заради различни престъпления. Преди време е имал и десетгодишна забрана да влиза в България, която е изтекла през 2011-а година.

Другият арестуван Милослав Кръстев е известен с това, че преди време беше отвлечен. Информациите преди време сочеха за похитител покойния днес Иван Тодоров-Доктора, но в последствие Кръстев заяви в съда, че не Тодоров го е похитил. Отвличането стана през 1994-та година, когато освен Кръстев бяха отвлечени и трима негови бодигардове.

Няма етикети за тази новина
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5