Начало | Водеща тема | Софиянец стреля с "Калашников" на място, пълно с хора

Софиянец стреля с "Калашников" на място, пълно с хора

Водеща тема 0 Прочетено: 183 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Софиянец стреля с
Млад мъж от София е арестуван заради стрелба с автомат „Калашников” в центъра на село Лехчево. Инцидентът е станал в петък вечерта около 22 часа, пострадали хора няма, съобщава "Конкурент", като се позовава на информация от полицията.39-годишният Радослав П. влязъл в пререкание с друг мъж. Случката станала пред магазин, на чийто вход бил монтиран кафе-автомат. По това време площадът бил пълен с хора, играели и деца, но за щастие никой не е пострадал, разказаха хора от селото.

По непотвърдена информация разпрата станала заради кафе. Радослав твърдял, че пръв трябва да ползва автомата, другият мъж искал същото. Разгневеният столичанин, който според хората бил много пиян, хукнал нанякъде, върнал се с автомата и започнал да гърми пред очите на изумените селяни. Всеки се спасявал, както може. След гърмежите софиянецът изчезнал.

Свидетели на ужасния инцединт подали сигнал на 112. Пристигналите на мястото полицаи открили гилзи калибър 7,62 мм. В имота на софиянеца е намерен автомата, два пълнителя и 24 патрона същия калибър. Мъжът е арестуван. Обвинен е в едно хулиганство. В момента е в болница с комоцио. „Назначена е балистична експертиза и тогава ще можем със сигурност да кажем дали е стреляно с автомата, открит в имота на задържания”, каза директорът на областната полиция Иван Георгиев. По случая продължава разследването.
Няма етикети за тази новина
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5