Начало | Водеща тема | Бандюги думнаха 2 апартамента посред бял ден в Габрово

Бандюги думнаха 2 апартамента посред бял ден в Габрово

Водеща тема 0 Прочетено: 222 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Бандюги думнаха 2 апартамента посред бял ден в Габрово
Бандюги думнаха 2 апартамента посред бял ден в Габрово

Габровската полиция работи по установяване извършителите на две домови кражби, извършени през вчерашния ден, пише gabrovonews.bg.


В понеделник, за времето от 10:00 до 10:30 часа, неизвестно лице, чрез използване на техническо средство, е проникнало в жилище на ул. “Свищовска”, откъдето е извършило кражба на лаптоп.


Също вчера бил получен и друг сигнал за кражба. За времето от 07:30 до 17:30 часа, неизвестно лице, по неустановен начин, е проникнало в жилище на бул. “Априлов”, откъдето задигнало златни накити, пари и документи.


Общата стойност на вещите е на стойност около 1800 лв. На местопроизшествията са извършени огледи. Образувани са досъдебни производства.


От пресцентъра на Областната дирекция на МВР – Габрово информират още, че севлиевските криминалисти разследват също два сигнала за кражби.


За времето от 22 юни до 5 юли неизвестно лице, чрез използване на техническо средство, е проникнало във вила, находяща се в местност Българи, община Севлиево. Установена била липсата на телевизор, дрехи, ел. кабели и хранителни продукти. Щетите са в процес на установяване.


От неустановена дата до 2 юли, неизвестен извършител, чрез използване на подправен ключ, е проникнал в избено помещение на жилище, намиращо се на ул. “Росица” в Севлиево. Извършена била кражба на буре и три дамаджани с домашна ракия.


По двата случая са образувани досъдебни производства.

Няма етикети за тази новина
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5