Начало | Водеща тема | Крадци вадят нож на бургазлия, познал си вещите и ги преследвал

Крадци вадят нож на бургазлия, познал си вещите и ги преследвал

Водеща тема 0 Прочетено: 203 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Крадци вадят нож на бургазлия, познал си вещите и ги преследвал
Крадци вадят нож на бургазлия, познал си вещите и ги преследвал

Млад мъж си позна лаптопа, разминавайки се с апашите, обрали дома му, пише Флагман.


Около 03.40 ч. в Първо Районно управление „Полиция” - Бургас е получено съобщение от 24-годишен бургазлия за това, че прибирайки се към дома си, разположен на ул. „Марин Дринов” в кв. „Акации”, забелязал двама мъже да се движат в посока затвора, като единият от тях носел лаптоп.

Влизайки в дома си, бургазлията установил, че му е откраднат лаптопът, в резултат на което предприел преследване на непознатите, като в близост до бензиностанция „Еко” на ул. „Индустриална” застигнал единия от тях. При последвалото спречкване бургазлията успял да издърпа от врата на непознатия чантичка, в която открил собствената си видеокамера.
Мъжете с другите вещи побягнали в посока ул. „Байкал”, като пет минути по-късно се върнали на бензиностанцията и опитали да се саморазправят с нож с бургазлията, който се скрил в сградата.

По данни на потърпевшия от дома му са откраднати: две златни синджирчета, пет чифта златни обеци, висулки и лаптоп. Констатирано е, че в къщата е проникнато през незаключената входна врата, след като е била прескочена оградата на двора. Работата по случая продължава.

Няма етикети за тази новина
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5