Начало | Водеща тема | Намушканата от снаха си баба постъпва в "Пирогов"

Намушканата от снаха си баба постъпва в "Пирогов"

Водеща тема 0 Прочетено: 178 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Намушканата от снаха си баба постъпва в

Транспортираха в Пирогов ранената с нож в главата от снаха си свекърва от село край град Якоруда, предаде  БГНЕС.

Снаха заби нож в главата на 70-годишната си свекърва Айше Бачевска в село Бунцево, община Якоруда. Трилърът в Бунцево започнал малко след 16 часа. Снахата Сафие и свекървата й се скарали за пореден път. Според свекървата, поводът за скарването бил, че снахата й откраднала 30 лева, което според нея се случвало доста често. Засегната от обвинението, 30-годишната Сафие грабнала ножа и държейки го за острието, с все сила го запокитила към свекърва си.

Ножът се забил с острието право в челото на свекървата. Тя се строполила на земята окървавена. "Снахата е много лоша, бие всички наред вкъщи, даже и мъжа си", обясни нападнатата при приемането й в 21.40 часа тази вечер в Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград. Ножът се беше забил в главата ми, едвам го извадихме", обясни Айше. Тя е с прободна рана в областта на челото, най-вероятно острието на ножа се е забило в синусите.

Пострадалата е транспортирана до МБАЛ-Разлог, където е установено че има и хематом между черепа и мозъчната ципа. За щестие мозъкът й не е засегнат. Свекървата е загубила много кръв. Но е в съзнание и контактна. Към 22.20 часа Айше бе транспортирана за УМБАЛСМ "Пирогов". 30-годишната снаха Сафие е е задържана в ареста на РУП-Разлог.

Няма етикети за тази новина
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5