Начало | Водеща тема | Пътят на успеха – българин е сред най-добрите финансови консултанти в Европа

Пътят на успеха – българин е сред най-добрите финансови консултанти в Европа

Водеща тема 0 Прочетено: 174 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Пътят на успеха – българин е сред най-добрите финансови консултанти в Европа

Само на 22 Ивайло Николов получава петцифрен бонус за работата си

Млад българин е сред най-уважаваните специалисти по финансови инвестиции и шеф на балканското подразделение на една от най-големите институции в сектора. Ивайло Николов отговаря за офисите на компанията в Гърция и Румъния, като притежава дялове от бизнеса в сферата на финансите в Танзания, Гърция и България.


Кариерата на предприемчивия нашенец започва, когато той е на крехката 18-годишна възраст. Става част от Salesman, а на 22 години получава пълно доверие от шефовете си и е назначен за управител на офисите им в Гърция.


Благодарение на изключително развития си бизнес нюх и уникален подход в работата с клиенти, Ивайло жъне многобройни успехи. Следващ етап от кариерата му е директор на гръцкия клон на Глобал Маркетс, където  получава и първия петцифрен бонус в кариерата си.


След като южната ни съседка е разтърсена от тежката финансова криза, Ивайло осъзнава, че условията не са подходящи за инвестиции там и приема ново предложение, като оглявява централата на компанията в Танзания.


Със стабилизирането на гръцката икономика, финансистът отново се установява в Атина и с днешна дата управлява парите на десетки фирми и компании на територията на България, Гърция, Румъния и Танзания.

Източник: crimes.bg

Няма етикети за тази новина
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0