loading...
Начало | По света | Елизабет Втора понесе изключително жесток удар

Елизабет Втора понесе изключително жесток удар

По света 0 Прочетено: 47250 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Елизабет Втора понесе изключително жесток удар

Очевидно положението не е никак розово


Британската кралица Елизабет Втора понесе изключително жесток удар.

 

Местни медии изкараха шокираща новина за кралицата. Оказва се, че нейно височество понася жесток удар, след като преди време стана ясен изненадващ детайл за Елизабет Втора и американският екс президент Дуайт Айзенхауер.

 

Не е ясно обаче дали короната ще успее да се справи с поредната тежка загуба, след разкриването на грандиозния удар, нанесен върху Елизабет Втора.

Ограничителните мерки заради новия коронавирус заплашват кралица Елизабет Втора и семейството ѝ с финансови загуби от около 17,8 милиона британски лири.

 

Това се съобщава в имейл, изпратен от лорд Чембърлейн на кралското домакинство Уилям Пил до служителите в двора. В него той ги предупреждава, че се очаква спад в приходите тази година с около една трета.

Затварянето за посетители на кралските дворци за няколко месеца причинява сериозни загуби.

 

Миналата година кралското семейство е генерирало приходи от над 70 милиона британски лири от продажба на билети за дворците и от сувенири. Приходите от посещенията в Бъкингамския дворец миналата година са били 12 милиона лири, а в замъка Уиндзор – 25 милиона лири.

 

Заради кризата са предприети мерки за икономии, които включват замразяване на наемането на персонал, замразяване на заплатите, готвят се и съкращения на работни места.

Преразгледан е и календарът с ангажименти на кралица Елизабет Втора за периода до 2022 г., който включва нейни и на висши членове на кралското семейство посещения, както и визити на чужди държавни ръководители.

Източник: jenata.blitz.bg

Елизабет Втора финансови проблеми Дуайт Айзенхауер лорд Чембърлейн
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0