50 опитни касоразбивачи се разхождат на свободаПредишна новина
Бесен турски тираджия опита да прегази полицай на Следваща новина

 ч.

Времето в момента България, град София
+15 C

Брутален женски бой пред елитно столично СОУ (ВИДЕО)

Статия   0 коментара
Височина+- AРазмер+- Принтиране
Брутален женски бой пред елитно столично СОУ (ВИДЕО)
Още по темата
VN:F [1.9.22_1171]
Оценка: 0.0/5 (0 гласа)

[media url="http://www.youtube.com/watch?v=hQp9zbW_d3E" width="685" height="400"]

Две момичета на възраст около 17-18 години се налагат на земята пред елитно столично училище докато приятелите и приятелките им снимат, говорят си и се смеят. Предполага се, че всичките са ученици в учебното заведение, край което се разиграва сцената – 18 СОУ „Уилям Гладстон“, намиращо се на улица „Пиротска“ в центъра на града.

Видеоматериалът е заснет в началото на годината. Не е ясна точната причина момичетата да се бият по този начин, нито защо всички около тях просто стоят, наблюдават ги и дори се смеят. Докато едната е паднала на земята, а другата я рита, случайна жена опитва да ги спре, те прекратяват „битката“ за малко, след което отново се хващат за косите.

Едното от момчетата в компанията застава между двете, привидно за да ги спре, но заявява: „Хайде, бийте се!“

 

Статия   0 коментара

Видео

Българи в престъпна мрежа за измами в Белгия

Българи в престъпна мрежа за измами в Белгия   0

Европейската мрежа за съдебно сътрудничество "Евроджъст" обяви, че е разбила организирана престъпна група за големи измами и източване на социалните системи на Белгия и Холандия. В операцията са взели участие [...]

Виц на седмицата

  • Адвокатът на обвиняемия казва на своя клиент: – Имам една добра и една лоша новина. Лошата е, че се получи резултат от кръвната ти проба и твоята ДНК съвпада с пробата от роклята на жертвата. – О, не! – ахва клиентът. – Свършено е с мен. А каква е добрата новина? – Холестеролът ти е спаднал на сто и четирийсет.

Най-четени новини