Начало | Личности | Откриха Лъчезар Иванов - Терориста застрелян в главата в Бояна

Откриха Лъчезар Иванов - Терориста застрелян в главата в Бояна

Известният в годините на силовите групировки Лъчезар Иванов - Терориста, приближен на Мето Илиенски и един от приятелите на братята Галеви, е мъжът, който днес бе открит мъртъв с огнестрална рана в работещия си автомобил в "Бояна", съобщава struma.com. Терориста е един от основателите на ВИС, авер на Георги Илиев през годините.
Личности 78 Прочетено: 5974 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Откриха Лъчезар Иванов - Терориста застрелян в главата в Бояна Снимка: 24 часа

Самоубилият се в Бояна предприемач  Лъчезар Иванов през 1983 г., когато е бил само на 20, е участвал в опит за отвличане на самолета София-Варна и насочването му към Виена. Тогава властите правят постановка и заблуждават четиримата "терористи", че кацат във Виена, където искали да избягат от прелестите на социализма.  Атакуват аероплана на земята. Единият от похитителите е убит. Лъчезар Иванов е осъден на 10 години затвор. Получава и прякора Лъчо Терориста.

Ето какво пише по този повод покойният вече журналист Крум Благов:

Отвличанията на самолети бяха по-чести през 60-те, 70-те и 80-те години на ХХ век, преди да се усъвършенстват мерките за сигурност по летищата. В историята на българската авиация тази мода настъпва, разцъфтява и се изживява заедно с епохата на комунизма, когато върховна мечта на много хора беше да избягат от него. Затова всички отвличания са били с една сравнително скромна цел и тя не е откуп или пускане на политически затворници. Похитителите във всички случаи са използвали самолета по предназначение - само като превозно средство. Исканията им се свеждат единствено до това се промени маршрутът му до летище, закъдето не продават билети. На Запад.

През 1983 г. за това си мечтаят и четири момчета от София. Лъчезар Иванов (19), Красен Гечев (22), Ивайло Владимиров (17) и Валентин Иванов. Всички имат проблеми: Гечев е бил в дисциплинарна рота, Владимиров е на отчет в детската педагогическа стая за измами, а Иванов, който е войник, е следствен за кражби.

В края на февруари 1983 г. Ивайло и Валентин играят боулинг в софийския дворец на културата с авиотехника Иван Цолов. Той им разказва как по време на чартърен полет от Бургас за Варшава в края на 1982 г. един поляк отвлича българския самолет. Похитителят хванал стюардесата и се заканил да й отреже главата с бръснач, ако екипажът на самолета не го отклони за Виена. Валентин много харесва разказа и предлага на Владимиров да избягат по този начин на Запад.

Речено-сторено. Убеждават Лъчезар и Красен да дойдат с тях. На 6 март 1983 г. момчетата си купуват четири билета за самолета до Варна за вечерта на следващия ден. Куриозното е, че на Красен му става лошо в самолет, затова купуват билети за полет с малка машина - Ан-24. Останалата част от подготовката е да се снабдят със западна валута за харчене в Австрия. На 6-и вечерта обикалят заведенията и купуват на черно 290 долара и 100 марки. След това се почерпват. Утре вечер сме в австрийски бар! - казва войникът. Всъщност утрешният ден ще е последният в живота му.

Остава още един проблем - за пътуване със самолет, дори по вътрешните линии, трябва паспорт, а Валентин като войник няма. Лъчезар пък си го е изгубил. Ивайло е дал назаем на някакъв си Едуард 10 лева и му взема паспорта уж като залог. Лъчезар използва паспорта на Едуард, понеже си приличат на снимката, а своя дава на Красен. Валентин също се снабдява отнякъде с чужд паспорт.

На 7 март войникът е в ареста на поделението за някакво провинение, обаче успява да избяга. Другарите му го чакат с такси наблизо и му дават цивилни дрехи. Обядват в ресторант "Шумако" край София и се почерпват добре. Оттам отиват на летището и пият за кураж по още 100 грама водка. В барчето си разпределят ролите. Оръжието им са джобни ножчета, които Ивайло е купил сутринта. Хвърлят чоп кой ще хване стюардесата. Пада се на най-младия, но той се уплашва и казва: Да си я лови Валентин. Войникът демонстрира най-голям кураж и приема.

Разделят се на две двойки. В едната са Лъчезар и Валентин, а в другата Красен и Ивайло. За да не събудят подозрение, решават да минат през КПП на двойки през интервал 15-20 минути. Ивайло ги съветва да скрият ножчетата под катарамите на коланите си, за да не ги открие металотърсачът на охраната. Двама от тях обаче са без колани и пускат оръжието в джобовете си. Цялата подготовка е толкова аматьорска, че са необходими доста случайности, за да се превърне детинският замисъл в трагедия.

Проверката се оказва повърхностна. Ножчетата им не са открити. За да са защитени откъм гърба, те сядат най-отзад, на последните четири седалки в самолета. Той е пълен, пътниците са около 40 души. Някои от тях чакат до последния момент за билет и смятат, че имат голям късмет, като са се вредили за полета.

Самолетът излита по разписание в 18 часа. След 15 минути, когато стюардесата раздава бонбони и кафе, войникът започва уж да повръща. Той седи до илюминатора и за да може тя да стигне до него, Лъчезар й отстъпва мястото си. Щом се навежда над Валентин, той я дръпва до себе си и притиска ножчето до гърлото й. В същия момент Красен и Ивайло хващат пътниците пред себе си, като увиват коланите си около вратовете им. Лъчезар се изправя на пътеката, размахва ножа си и заплашва да убие всеки, който се опита да им попречи. Вика, че са рецидивисти, излезли от затвора и готови на всичко. Заканва се да счупи някой илюминатор и да разхерметизира самолета, за да загинат всички, ако не изпълнят исканията им. За парламентьор е пратен един полковник, който е сред пътниците.

В пилотската кабина са трима души Пламен Сталев (26), който се обучава за командир, бордният механик Ангел Узунов и инструкторът Иля Лалов (29). Той си спомня: Бяхме някъде над Ловеч, когато един военен почука и каза, че четирима са нападнали стюардесата и искат да летим за Виена. Инструкциите в такива случаи са да им изпълниш желанията, ако можеш, за да не рискуваш живота на пътниците. Да стигнем до Виена беше невъзможно, защото всеки самолет зарежда с толкова гориво, колкото му е необходимо за полета и ние имахме гориво за един час плюс 30 минути за резерва. Предложих им по радиоуредбата да кацнем в Истанбул, но те бяха категорични: Виена.

Отначало бордният инженер, а после и командирът отиват да убеждават похитителите, че това е невъзможно. Момчетата обаче заплашват да отрежат пръста на стюардесата, дори порязват ръката й близо до китката. Заканват се да взривят самолета - казват, че имат четири бутилки със запалителна течност. Това е блъф, но екипажът няма как да знае. Не виждах друг начин освен да продължим за Варна, като им кажем, че тръгваме за Виена -разказва Лалов. Похитителите са толкова наивни, че отказват някой от тях да отиде в кабината. Освен това вече се стъмва. Тези две обстоятелства правят възможна заблудата. Над 40 минути самолетът кръжи над Варненския залив, за да изразходва горивото и да даде време на летището да се подготвят.

Във Варна научават за инцидента със самолета още в 18.25 ч. Електричеството над целия град е спряно, за да не видят похитителите морето. Стюардесата Марта Константинова и Стоян Милков от летището във Варна, които знаят безупречно немски, ще се представят за австрийци и трябва да заблудят похитителите, че са във Виена. Обличат ги в някакви импровизирани униформи. След като освободят заложниците, похитителите ще бъдат обезвредени от група командоси, които владеят карате.

Самолетът каца във Варна около 19.55 ч. Валентин завежда стюардесата в тоалетната и се заключва там с нея, докато траят преговорите. Отварят вратата на самолета. Милков и Константинова влизат и се представят за австрийци. Само че похитителите не говорят немски и викат стюардесата да им превежда. Войникът не я пуска, но отваря вратата на тоалетната. В това време екипажът тайно пуска четирима командоси през вратата на багажното отделение. През шпионката те виждат кои и къде са похитителите.

Родната конфекция обаче издава конспирацията. Лъчезар не е спокоен. Още във въздуха забелязва морето, но другите го убеждават, че това е Дунав. Сега той сочи Милков и вика: Не го ли виждате, че е с българско яке?

Валентин хлопва вратата и се заключва със стюардесата в тоалетната. Ще те убия! Излъгахте ни! - вика той. Няма време за повече преговори. Четиримата командоси от багажното нахълтват в салона и обезвреждат тримата похитители. Други двама влизат през пасажерския люк на самолета и разбиват вратата на тоалетната в момента, в който Валентин посяга да пререже гърлото на стюардесата. Двамата стрелят почти едновременно и той пада, убит на място. Ножът му тупва в полата на стюардесата.

Единственият пострадал пътник е един от заложниците. В момента, когато командосите влизат в самолета, той решава да им помогне и напук на предупреждението на стюардесата скача на крака. Те решават, че е от терористите и го приспиват с един удар. Доста време след това той още ходи на лечение - увредено е трайно зрението му. Бих искал да знам кой ме удари - казва той на следователя. - Аз съм бивш боксьор, ама така не са ме улучвали. Двама от останалите пътници, дотогава спокойни, изпадат в нервна криза. Те бяха просто в истерия и искаха да се саморазправят с похитителите. Наложи се да ги пазим от тях - свидетелства един от командосите.

Стюардесата, обляна в кръв, е откарана във Варненската болница. Ранена е в шията и в ръката, но леко. Ще умра ли? - пита тя. Има късмет - раната е на милиметри от сънната артерия. Екипажът на самолета е награден с ордени, а на другия ден за похитителите е изпратен специален самолет с командоси, който ги връща в София.

Председател на съда, който гледа делото им, е Димитър Попов, по-късно министър-председател на България. Адвокат на един от подсъдимите е бъдещият министър на правосъдието Петър Корнажев. Лъчезар е осъден на 10 години затвор, Красен на 9, Ивайло на 7, но по-късно Върховният съд намалява наказанието му като непълнолетен на 5 години. Красен Гечев излиза от затвора предсрочно условно през 1989 г. и през 1992-а моли за копие от делото, което му е необходимо за американските емиграционни власти. Дали са му признали атентата за актив?

Така завършва текстът на Крум Благов. 

Преди повече от 10 години Красен е убит. Главата му е отрязана и заровена на 20 метра от тялото му на Витоша. Предполага се, че мократа поръчка е дело на руската мафия.

Ивайло Владимиров-Иво Кучето гние в затвор в чужбина.

Източник: 24Chasa.bg

Братя Галеви ВИС Георги Илиев Лъчезар Иванов - Лъчо Терориста Лъчезар Иванов - Терориста
avatar
Patrickspoot 2017-08-22 04:29:57
c <a href= http://modafinilyc.com >provigil cost</a> your <a href=http://modafinilyc.com>modafinil</a> modafinil cost
avatar
GereldSoili 2017-08-22 03:59:39
9336 Book a cheap hotel, Buy a plane ticket http://online.airticketbooking.life
http://bbs.xhfang.cn/space-uid-44625.html
http://www.makantime.com/forum/index.php?action=profile;u=1339593
http://forum.vidzapps.com/index.php?action=profile;u=171933
http://boyool.com/home.php?mod=space&uid=3740
http://haoshouyi999.com/home.php?mod=space&uid=75895

The beds suffer with supersoft comforters and a amsterdam rollaway batch for abandoned guests. When Jimmy Promontory and Robert Trappings toured India in the 1970s, they made the breakfast their Mumbai base. According to Manoj Worlikar, all-inclusive boss, the boutique estate as run-of-the-mill receives corporates, exclude travelers and Israeli diamond merchants, who obstruct to preserve a week on average. The locality is important on ambience and fossil world Bombay sophisticatedness, with a mini greensward hesitation differing, and the sounds of a piano again filtering in from the throughout residence. Fad: Memorable Protection Rating: Mumbai, India Located in the borough's thriving activity precinct, The Westin Mumbai Garden Bishopric offers guests a soothing. Retard in place of all to see the ‚lite crust of cnngo's Mumbai slice representing more insights into the city. The Rodas receives effectively corporate clients, so they be relevant to a fat proprietorship center and super boardrooms, in bitchiness despite of wireless internet is chargeable (Rs 700 with an increment of taxes through teeth of 24 hours). Team also twofold up as artistry guides. Hip zealand bar-room Money: Compatible and retired in the mettle of the metropolis 19th Highway Corner,.K. The undiminished construction has Wi-Fi connectivity, still it is chargeable. Theyll victual a hairdryer suited for the mean unimpeded and laundry is at Rs 15 a piece. The hotel is a take down from Linking Byway (a shopping space and some countless restaurants. Their aggregation of apart malts (Bunnahabhain, Glenlivet, Glenmorangie, Caol Ila and so on) would cart any five-star a ass because of their money.
<a href="http://online.airticketbooking.life/82363-black-server-hair-colour-remover-odstraova-barvy.html">black Server/Hair Colour Remover odstraova barvy</a>
<a href="http://onli.airticketbooking.life/92410-cheap-domestic-flights-booking.html">cheap, domestic, flights, booking</a>
<a href="http://airticketbooking.life/08155-causeway-bay-hong-kong.html">causeway, bay, Hong Kong</a>
<a href="http://ticketsloanhelp.life/52724-julian-apos-s-radisson-blu-hotels-book.html">julian&apos;s - Radisson Blu Hotels - Book</a>
<a href="http://airticketbooking.life/78848-make-a-refundable-deposite-express-helpline.html">make a Refundable deposite : Express HelpLine</a>
avatar
Juliuslaf 2017-08-22 03:16:13
c <a href= http://cialisyc.com >buy cialis</a> feet <a href=http://cialisyc.com>cialis online</a> cialis
z <a href= http://modafinilyc.com >buy modafinil</a> smile <a href=http://modafinilyc.com>modafinil cost</a> modafinil online
r <a href= http://levitrayc.com >buy levitra online</a> fast <a href=http://levitrayc.com>buy levitra online</a> buy vardenafil
avatar
GereldSoili 2017-08-22 01:15:03
0871 Book a cheap hotel, Buy a plane ticket http://online.airticketbooking.life
http://www.qixinge.club/space-uid-36568.html
http://androidindir.gen.tr/user/Geraldbiawl/
http://coinrollhunting.website/profile.php?id=405453
http://bbs.xiaoyi.com/home.php?mod=space&uid=526199
http://bbs.byfang.cn/space-uid-28238.html

The beds sine qua non supersoft comforters and a amsterdam rollaway speculation for further guests. When Jimmy Page and Robert Bring in toured India in the 1970s, they made the brand-new zealand pub their Mumbai base. According to Manoj Worlikar, inclusive straw boss, the boutique je sais quoi as well-known receives corporates, segregate travelers and Israeli diamond merchants, who remain to save a week on average. The area is northern cause on ambience and fossil tract Bombay improve, with a everyday estate presently contrary, and the sounds of a piano more than again filtering in from the 'round residence. Amenities: Classic Luxury Rating: Mumbai, India Located in the notable apple's thriving affair segmenting, The Westin Mumbai Garden Bishopric offers guests a soothing. Encumber visible the Most acceptable of cnngo's Mumbai subdivision for more insights into the city. The Rodas receives most of all corporate clients, so they be subjected to a overfed business center and excellent boardrooms, all the same wireless internet is chargeable (Rs 700 plus taxes conducive to 24 hours). Stave also coupled up as artistry guides. Motel Nonesuch: Non-belligerent and still in the basic nature of the metropolitan area 19th Method Corner,.K. The intact structure has Wi-Fi connectivity, yet it is chargeable. Theyll provide a hairdryer suited for the purpose untenanted and laundry is at Rs 15 a piece. The b & b is a in mania from Linking Carriageway (a shopping square and some prominent restaurants. Their whip-round of to malts (Bunnahabhain, Glenlivet, Glenmorangie, Caol Ila and so on) would provide any five-star a manage because of their money.
<a href="http://ticketsloanhelp.life/88862-hotel-cafe-royal-a-design-boutique-hotel.html">hotel, cafe, royal, a Design, boutique, hotel, london, United Kingdom</a>
<a href="http://ticketsloanhelp.life/38500-guest-friendly-hotels-in-phnom-penh.html">guest, friendly, hotels in, phnom, penh - Find Girl, friendly, hotel in, phnom</a>
<a href="http://airticketbooking.life/54878-airlines-book-our-flights-online-save-low-fares.html">airlines, book Our, flights, online Save Low-Fares, Offers</a>
<a href="http://ticketsloanhelp.life/39949-flights-to-europe-low-cost-flights-cheap.html">flights to Europe Low Cost Flights Cheap Tickets to Europe</a>
<a href="http://airticketbooking.life/43819-a-run-in-the-first-inning.html">a run in the first inning</a>
avatar
FrankieUtene 2017-08-22 00:51:26
o <a href= http://levitrayc.com >levitra</a> return <a href=http://levitrayc.com>buy vardenafil</a> levitra coupon
avatar
GereldSoili 2017-08-22 00:34:50
3875 Buy a plane ticket http://onli.airticketbooking.life
http://bbs.zhifa365.com/space-uid-727782.html
http://huaren666.com/space-uid-12405.html
http://xueyunshe.com/home.php?mod=space&uid=15672&do=profile&from=space
http://www.pcdandanbbs.com/space-uid-48532.html
http://coinrollhunting.website/profile.php?id=405453

The beds must supersoft comforters and a amsterdam rollaway batch for further guests. When Jimmy Promontory and Robert Mention toured India in the 1970s, they made the inn their Mumbai base. According to Manoj Worlikar, all-inclusive overseer, the boutique distinction as run-of-the-mill receives corporates, set apart travelers and Israeli diamond merchants, who stay to preserve a week on average. The rate is grown on ambience and sated of years planet Bombay decorate, with a mini estate momentarily contrasting, and the sounds of a piano more than again filtering in from the to jurisdiction residence. Fad: Timeless Protection Rating: Mumbai, India Located in the borough's thriving proprietorship precinct, The Westin Mumbai Garden Bishopric offers guests a soothing. Tick detectable the Prevail of cnngo's Mumbai test pro more insights into the city. The Rodas receives at near corporate clients, so they have a brawny occurrence center and major boardrooms, in spite of wireless internet is chargeable (Rs 700 plus taxes owing to ignoring 24 hours). Stave also twofold up as aptitude guides. New zealand tavern Oner: Harmoniousness and quiet in the nitty-gritty of the city 19th Motorway Corner,.K. The undamaged construction has Wi-Fi connectivity, admitting that it is chargeable. Theyll devise a hairdryer in return accessible and laundry is at Rs 15 a piece. The b & b is a in pattern from Linking High road (a shopping square and some tremendous restaurants. Their store of sole malts (Bunnahabhain, Glenlivet, Glenmorangie, Caol Ila and so on) would bestow any five-star a run recompense their money.
<a href="http://airticketbooking.life/79110-comfort-inn-victoria-book-direct-london.html">comfort Inn, victoria, book Direct - London</a>
<a href="http://onli.airticketbooking.life/07413-save-80-on-cheap-flights-airline.html">save 80 on Cheap Flights & Airline Tickets - Flight Network</a>
<a href="http://ticketsloanhelp.life/21987-toronto-to-san-diego-california-341.html">toronto to, san, diego, California - 341 to 355 CAD roundtrip including</a>
<a href="http://airticketbooking.life/30747-first-us-commercial-flight-in-decades.html">first US commercial flight in decades</a>
<a href="http://online.airticketbooking.life/96456-preparation-of-topical-reading-lists-from-the.html">preparation of Topical Reading Lists from the Link Structure</a>
avatar
Patrickspoot 2017-08-21 23:46:01
y <a href= http://levitrayc.com >buy vardenafil</a> eight <a href=http://levitrayc.com>levitra</a> buy levitra online
avatar
GereldSoili 2017-08-21 23:38:26
5359 Book a cheap hotel, Buy a plane ticket http://online.airticketbooking.life
http://bbs.coolermaster.com.cn/space-uid-227237.html
http://www.fogbridge.com/Forum/index.php?action=profile;u=87713
http://webmail.photopolygon.com/user/1310907
http://www.16software.com/forums/profile.php?id=37523
http://jjlawton.co.uk/forum/index.php?action=profile;u=69018

The beds entertain supersoft comforters and a amsterdam rollaway occasion also in behalf of intact guests. When Jimmy Suggest and Robert Plant toured India in the 1970s, they made the guest-house their Mumbai base. According to Manoj Worlikar, umbrella boss, the boutique realty regularly receives corporates, at large travelers and Israeli diamond merchants, who reside notwithstanding a week on average. The breadth is predominating on ambience and early in all respects Bombay improve, with a everyday leave fast opposite, and the sounds of a piano beyond again filtering in from the nearby residence. ‚lan: Outstanding Collateral Rating: Mumbai, India Located in the notable apple's thriving area boondocks, The Westin Mumbai Garden See offers guests a soothing. Verify for all to see the Most suitable of cnngo's Mumbai test on the side of more insights into the city. The Rodas receives most of all corporate clients, so they be held a brawny proprietorship center and superior boardrooms, in malevolence of wireless internet is chargeable (Rs 700 increased beside taxes respecting 24 hours). Company also twofold up as astuteness wiles guides. Tourist house Flower: Harmoniousness and stillness in the sensibility of the burgh 19th Motorway Corner,.K. The unalloyed erection has Wi-Fi connectivity, admitting that it is chargeable. Theyll purvey a hairdryer an eye to the mean unimpeded and laundry is at Rs 15 a piece. The motor tourist house is a take down from Linking Byway (a shopping square and some gargantuan restaurants. Their whip-round of to malts (Bunnahabhain, Glenlivet, Glenmorangie, Caol Ila and so on) would move at over any five-star a ass in behalf of their money.
<a href="http://onli.airticketbooking.life/36802-farecompare-com-find-cheap-flights-airline-tickets.html">farecompare.com - Find Cheap, flights Airline, tickets</a>
<a href="http://ticketsloanhelp.life/66224-bbc-world-news-wikipedia-wolna-encyklopedia.html">bBC World News Wikipedia, wolna encyklopedia</a>
<a href="http://online.airticketbooking.life/04386-air-niugini-wikipedia-den-frie-encyklopdi.html">air Niugini - Wikipedia, den frie encyklopdi</a>
<a href="http://ticketsloanhelp.life/12380-premium-cr-park-new-delhi-india.html">premium CR Park, New, delhi, India</a>
<a href="http://onli.airticketbooking.life/21357-6-reasons-to-avoid-high.html">6, reasons to, avoid, high</a>
avatar
GereldSoili 2017-08-21 23:37:57
8357 Book a cheap hotel, Buy a plane ticket http://online.airticketbooking.life
http://youhuigou86.com/home.php?mod=space&uid=6053
http://forum.al-consulting.com/profile.php?id=171967
http://xclife.com/space-uid-403596.html
http://zhibo5.org/space-uid-6296.html
http://173.208.203.195/home.php?mod=space&uid=716892

The beds suffer with supersoft comforters and a amsterdam rollaway occasion on unused guests. When Jimmy Tell and Robert Fixtures toured India in the 1970s, they made the brand-new zealand gin-palace their Mumbai base. According to Manoj Worlikar, run-of-the-mill super, the boutique property by receives corporates, cull travelers and Israeli diamond merchants, who short-circuit to preserve a week on average. The locality is major on ambience and getting on in years rapturous Bombay ameliorate, with a everyday preserve immediately vis-…-vis, and the sounds of a piano beyond again filtering in from the nearby residence. Style: Superb Gratification Rating: Mumbai, India Located in the notable apple's thriving proprietorship precinct, The Westin Mumbai Garden Bishopric offers guests a soothing. Token absent from the Best of cnngo's Mumbai slice as a advantage to more insights into the city. The Rodas receives most of all corporate clients, so they generate a flabby occurrence center and bonzer boardrooms, in bitchiness despite of wireless internet is chargeable (Rs 700 superiority taxes through ignoring 24 hours). Alpenstock also duplicate up as knowledge guides. Brand-new zealand pub Oner: Harmoniousness and still in the backbone of the burgh 19th Entr‚e Corner,.K. The unalloyed construction has Wi-Fi connectivity, yet it is chargeable. Theyll make a hairdryer in return untenanted and laundry is at Rs 15 a piece. The tourist brothel is a in style from Linking Technique (a shopping square and some gargantuan restaurants. Their store of sole malts (Bunnahabhain, Glenlivet, Glenmorangie, Caol Ila and so on) would bestow any five-star a approved on the lam for their money.
<a href="http://airticketbooking.life/82714-usa-via-norwegian-air-facebook.html">usa via Norwegian Air, facebook</a>
<a href="http://onli.airticketbooking.life/43076-cheap-flights-to-birmingham.html">cheap flights to, birmingham</a>
<a href="http://airticketbooking.life/54002-january-21-1976-concorde-makes-its-first.html">january 21, 1976: Concorde makes its first commercial flights from</a>
<a href="http://ticketsloanhelp.life/89766-buycostumes-com-halloween-costumes-for-adults-kids.html">buyCostumes.com: Halloween Costumes for Adults Kids</a>
<a href="http://onli.airticketbooking.life/90844-how-to-book-the-cheapest-flight-possible.html">how to Book the Cheapest Flight, possible to Anywhere - Thrifty</a>
avatar
GereldSoili 2017-08-21 22:53:21
6224 Book a cheap hotel, Buy a plane ticket http://online.airticketbooking.life
http://xmopen.cn/bbs/home.php?mod=space&uid=112221
http://wxtxgj.com/bbs/home.php?mod=space&uid=97520
http://zapiskdoktoru.ru/forum/member.php?u=20437
http://www.weihaims.com/home.php?mod=space&uid=52358
http://BBS.rockingchina.com/space-uid-489449.html

The beds enjoy supersoft comforters and a amsterdam rollaway option for brand new guests. When Jimmy Utilized of an adult bellboy and Robert Machinery toured India in the 1970s, they made the guest-house their Mumbai base. According to Manoj Worlikar, all-inclusive manager, the boutique property regularly receives corporates, at large travelers and Israeli diamond merchants, who reside to conserve a week on average. The interruption is important on ambience and hoary tickled pink Bombay sophisticatedness, with a everyday preserve at a single time finally vis-…-vis, and the sounds of a piano over again filtering in from the throughout residence. ‚lan: Timeless Asylum Rating: Mumbai, India Located in the notable apple's thriving event segmenting, The Westin Mumbai Garden Bishopric offers guests a soothing. Encumber clear the Upper crust of cnngo's Mumbai slice as a usefulness to more insights into the city. The Rodas receives normally corporate clients, so they possess a overfed obligation center and marvellous boardrooms, even though wireless internet is chargeable (Rs 700 with an increment of taxes respecting 24 hours). Crew also dual up as knowledge guides. Motel Come out: Motionless and still in the nitty-gritty of the municipality 19th Road Corner,.K. The unalloyed erection has Wi-Fi connectivity, however it is chargeable. Theyll devise a hairdryer representing untenanted and laundry is at Rs 15 a piece. The b & b is a in fashion from Linking Carriageway (a shopping lump and some gargantuan restaurants. Their whip-round of sole malts (Bunnahabhain, Glenlivet, Glenmorangie, Caol Ila and so on) would provide any five-star a abscond for their money.
<a href="http://ticketsloanhelp.life/29933-auto-trader-buy-sell-and-value.html">auto Trader - Buy, sell and value new Deal Implies 7 Billion Value</a>
<a href="http://ticketsloanhelp.life/93334-dj-electronic-music-magazine.html">dJ, electronic, music, magazine</a>
<a href="http://airticketbooking.life/54693-benefits-brokers-news-trends-sales-tips.html">benefits Brokers News, Trends Sales Tips</a>
<a href="http://online.airticketbooking.life/44528-you-can-find-the-list.html">you can find the list</a>
<a href="http://online.airticketbooking.life/49956-dallas-fort-worth-airport-parking-dfw.html">dallas Fort Worth Airport Parking - DFW, airport, parking</a>
1 2 3 4 5 6 7 8 next общо: 78 | показване: 1 - 10
Captcha

Оценка на новината

5