Начало | Видео | Пиян шофьор вози труп на задната седалка без да разбере (ВИДЕО)

Пиян шофьор вози труп на задната седалка без да разбере (ВИДЕО)

Видео 0 Прочетено: 316
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Пиян шофьор вози труп на задната седалка без да разбере (ВИДЕО)

[media url="http://www.youtube.com/watch?v=zF7EvB27Su4" width="685" height="400"]

Инцидентът е от Русия, където 36-годишният Сергей Мешалкин от Ярославъл се качил в своята "Тойота Корола", след като употребил огромно количество алкохол. На задната седалка се настанил приятел на Мешалкин, също употребил алкохол.

Младия шофьор дори не разбрал как в един момент влязъл в насрещното, където бил пометен от маршрутка с над 20 пътници в нея. Никой от микробуса не пострадал, за разлика от спътника на пияния шофьор, който буквално бил размазан на задната седалка, където се возел.

Бруталния удар превърнал леката кола в куп железни отломки за вторични суровини, но това не отказало Мелашкин, който продължил да шофира.Според очевидци поне 5 километра Мелашкин карал без да осъзнава че на задната му седалка е мъртвият му приятел.

Преди окончателно да спре, предизвикал още една катастрофа, удряйки "Субару", което идвало отдясно и имало предимство. Накрая шофьорът отклонил колата в някакъв двор и спрял, след което се опитал да избяга. Бил заловен минути по късно от органите на реда. Мешалкин е бил заснет с мобилен телефон и качен от местната полиция в мрежата.
алкохол пиян Русия Тойота Труп
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5