Начало | Видео | Видео с най-хубавите моменти на малката Алекс се появи в мрежата и разплака хиляди българи

Видео с най-хубавите моменти на малката Алекс се появи в мрежата и разплака хиляди българи

Видео 0 Прочетено: 615
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Видео с най-хубавите моменти на малката Алекс се появи в мрежата и разплака хиляди българи

Разтърсващо видео с малката Алекс се появи навръх празника


Малката Алекс ни напусна едва на 8 годинки. Тя беше жестоко убита от Атанаска Георгиева. След ужасната трагедия семейството на момиченцето не намира и миг покой.


За да я зарадват поне малко близки приятели на майката на малката Алекс – Ивалина са направили видео клип. Всички те силно скърбят за детенцето и са събрали едни от най-хубавите му моменти в малко повече от 3 минути.


Вълнуващо видео с малката Алекс

Вълнуващо видео с малката Алекс


В лентата са събрани снимки на малката Алекс, на семейството й и хора, които тя е обичала приживе. Създателите на клипчето са включили незабравими дни, когато детето е празнувало рожден ден и още много други щастливи мигове, когато всички роднини са били заедно.


Клипчето успя да развълнува не само майката на малката Алекс, но и хора, които изобщо не познават Тодорови от Поморие. Българи из форумите и в социалната мрежа също са изгледали видеото, а доста от тях са рухнали в сълзи.


Хората страдат заедно с почерненото семейство и са написали до майката Ивалина, че никога няма да забравят сладката Алекс. Песента, която приятелката на семейството е използвала за направата на видеото е изпълнена от фолк певицата Глория, пишат от Флагман.бг.












The post Видео с най-хубавите моменти на малката Алекс се появи в мрежата и разплака хиляди българи appeared first on Правда.БГ.

Няма етикети за тази новина
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5