Начало | Видео | Александра от Поморие увековечена във видео (Вижте го)

Александра от Поморие увековечена във видео (Вижте го)

Видео 0 Прочетено: 265
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Александра от Поморие увековечена във видео (Вижте го)

Александра от Поморие беше почетена с видео, запечатало моменти от живота й


Александра от Поморие, която беше зверски удушена от съседка на семейството й, беше почетена с видео. В клипчето, направено от приятели на почернената й майка Ева, са включени десетки снимки на малкото момиченце, запечатало вълнуващи моменти от краткия й живот.


Малката Александра от Поморие

Малката Александра от Поморие


Самата Ева Великова качи видеото в профила си във Фейсбук, за да благодари на създателите му. Почернената жена не спира да качва снимки на убитото си дете, както и на гроба му. Една от приятелките й, американка, очевидно не разбрала за трагедията, поиска да узнае какво точно се е случило с Александра от Поморие. На което Ева обясни с подробности как тяхна съседка е удушила момиченцето с найлонова торбичка.


Естествено, разказът й трогна чужденката, която успя единствено да промълви, че съжалява за ужаса, сполетял приятелката й. Ева качи и колаж със снимка на Алекс с венче на главата и кадър на гроба й, а към тях краткото и ясно „Цветница 2013 – Цветница 2014″, видяха от БЛИЦ.


Припомняме ви, че малката Александра от Поморие беше зверски убита от съседка на семейството й. Убийцата й Атанаска се разгневила на невинна забележка на детенцето и го удушила, нахлузвайки найлонов плик на главичката му.
The post Александра от Поморие увековечена във видео (Вижте го) appeared first on Разкрития.ком.

Няма етикети за тази новина
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5