Начало | Видео | Първи жертви в Украйна! Поне 4-ма загинаха в Краматорск (Видео)

Първи жертви в Украйна! Поне 4-ма загинаха в Краматорск (Видео)

Видео 0 Прочетено: 231
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Първи жертви в Украйна! Поне 4-ма загинаха в Краматорск (Видео)

Краматорск се превърна в истинско бойно поле малко по-рано днес след сблъсък между опълченци и украински военни


Краматорск се превърна в арена на бойни действия малко по-рано днес. Минимум четирима души са загинали, а двама са сериозно ранени след като украинската армия щурмува летището в украинския град. Жертвите са от опълченците, към момента липсват данни какви са загубите сред военните на Украйна, предават от РИА Новости.


Все още не се знае броят на загиналите в Краматорск

Все още не се знае броят на загиналите в Краматорск


Източник от Народната самоотбрана разказва, че боят вече е приключил, а украинските военни са успели да вземат контрола над аерогарата. Въпреки всичко обаче в Краматорск не се очертава спокойна нощ. Местните жители са потеглили към летището като развяват знамена на Русия и Донецката република. Стотиците местни смятат да блокират армията на Украйна на летището. В тълпата разгневени местни има и въоръжени хора.


Друг от опълченците пък е категоричен, че и жертвите, и ранените са много повече от обявеното. Мъжът споделя, че украинците заглушават сигналите, а в щурма са участвали дори наемници от „Блекуотър“, научиха от БЛИЦ.


Действително, бройката на загиналите все още е под въпрос. От радиостанция „Коммерсант FM“ твърдят, че в Краматорск смъртта си са намерили 11 души. МИнистерството на отбраната на Украйна също обяви, че има жертви, без да се ангажира с точната бройка. Един от въртолетите се е разбил след обстрел.
The post Първи жертви в Украйна! Поне 4-ма загинаха в Краматорск (Видео) appeared first on Разкрития.ком.

Няма етикети за тази новина
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5