Начало | Видео | Видео с Бойко Борисов разкрива връзката между акциите в Лясковец и Харманли!?

Видео с Бойко Борисов разкрива връзката между акциите в Лясковец и Харманли!?

Видео 0 Прочетено: 401
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Видео с Бойко Борисов разкрива връзката между акциите в Лясковец и Харманли!?

Бойко Борисов се възмути от приказките на сегашното ръководство в МВР и съпостави акциите в Лясковец и Харманли


По-добре ръководството на МВР да замълчи и не обвинява други за резултатите от операцията в Лясковец, посочва Бойко Борисов в коментар пред медии и в своя личен сайт. Фактите са красноречиви – има простреляни полицаи, но не е момент за упреци и прехвърляне на вина, нека да подкрепим близките на пострадалите момчета.


Като бивш гл. секретар, Бойко Борисов е наясно, че професията на полицая е свързана с огромни рискове. Опасни ситуации могат да възникнат във всеки един момент и застраховка против това просто не съществува, пише той в своя сайт.


Бойко Борисов разкрива връзката между акциите в Лясковец и Харманли!

Бойко Борисов разкрива връзката между акциите в Лясковец и Харманли!


После споделя, че нещата, които могат да запазят живота не униформените, са високият професионализъм и правилното командване.


Бойко Борисов разкри връзката между акцията в Лясковец и тази в Харманли, от преди 10 години. Тогава за задържане на криминално проявения Тодор Димов-Чакъра, бяха задействани няколко полицейски формирования, спецотряд и дори граничната служба – общо към 200 униформени под командването на Борисов, срещу барикадиралия се рецидивист. След престрелка и двудневна обсада, вилата е обстрелвана с гранатомет, а Чакъра е мъртъв. За тази своя заповед Бойко Борисов е разследван и оправдан от Военна прокуратура. България обаче е осъдена за смъртта на Чакъра в Страсбург за нарушаване на „правата на човека“.


През 2003г. като гл. секретар Бойко Борисов поема лично отговорността за операцията и днес със задоволство констатира, че благодарение на неговото ръководство, при престрелката с Чакъра няма пострадали полицаи. Какво са направили или пропуснали да направят местните шефове и сегашното ръководство на МВР, ще бъде установено и ще се вземат мерки, изразява надежда Борисов. За него винаги е било по-важно е „да не пострадат момчетата“, а престъпниците трябва да се „неутрализират“ – каквото и да значи това.


Един бегъл поглед към кримихрониката извади 4 случая от последните 2 години, когато полицията неутрализира барикадирали се хора. При някои от тях има стрелба, но се разминава без жертви. Все по-често, по една или друга причина, нормални хора изперкват и създават заплаха повече за себе си, отколкото за околните.


А колко са психично болните, от чието лечение държавата абдикира, коментират в мрежата. Виновни ли са те за множеството инциденти или вината е на политиците, които изковаха закони, единствено удобни за себе си…
The post Видео с Бойко Борисов разкрива връзката между акциите в Лясковец и Харманли!? appeared first on Разкрития.ком.

Няма етикети за тази новина
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5